2 już mam coś na oku
 2 już mam coś na oku 3 powrót do domu z nowym kwiatuszkiem
 3 powrót do domu z nowym kwiatuszkiem . Pozdrawiam Ania
. Pozdrawiam Ania

Doniczkowy dowcip bardzo Ci się udał. Żaba z grzywką z soleirolii świetnie się prezentuje.
  Doniczkowy dowcip bardzo Ci się udał. Żaba z grzywką z soleirolii świetnie się prezentuje.

poraz drugi,tak byłam przejęta próbą wklejania zdjęć,że nawet nie napisałam nic o sobie.Już to nadrabiam.Mam na imie Ania ,mieszkam we Wrocławiu.Kwiaty interesowały mnie zawsze,od kiedy pamiętam,wiecznie targałam do domu jakies szczepki albo przepisy kulinarne,no i tak mi zostało. A teraz kilka moich roślinek.
  poraz drugi,tak byłam przejęta próbą wklejania zdjęć,że nawet nie napisałam nic o sobie.Już to nadrabiam.Mam na imie Ania ,mieszkam we Wrocławiu.Kwiaty interesowały mnie zawsze,od kiedy pamiętam,wiecznie targałam do domu jakies szczepki albo przepisy kulinarne,no i tak mi zostało. A teraz kilka moich roślinek.  w końcu już potrafie dodawac zdjecia
  w końcu już potrafie dodawac zdjecia  

.ANIA
.ANIA

same piękniuchne, wypasione i zadbane. Podkręcasz moją ciekawość
 same piękniuchne, wypasione i zadbane. Podkręcasz moją ciekawość  

na forum Aniu, Piękne roślinki pokazujesz
  na forum Aniu, Piękne roślinki pokazujesz  Osłonki odjazdowe
  Osłonki odjazdowe  a Aglaonema przepiękna wielka i zdrowa
  a Aglaonema przepiękna wielka i zdrowa 

poraz drugi,tak byłam przejęta próbą wklejania zdjęć,że nawet nie napisałam nic o sobie.Już to nadrabiam.Mam na imie Ania ,mieszkam we Wrocławiu.Kwiaty interesowały mnie zawsze,od kiedy pamiętam,wiecznie targałam do domu jakies szczepki albo przepisy kulinarne,no i tak mi zostało. A teraz kilka moich roślinek.
  poraz drugi,tak byłam przejęta próbą wklejania zdjęć,że nawet nie napisałam nic o sobie.Już to nadrabiam.Mam na imie Ania ,mieszkam we Wrocławiu.Kwiaty interesowały mnie zawsze,od kiedy pamiętam,wiecznie targałam do domu jakies szczepki albo przepisy kulinarne,no i tak mi zostało. A teraz kilka moich roślinek.  w końcu już potrafie dodawac zdjecia
  w końcu już potrafie dodawac zdjecia  

Chyba każdy kwiatomaniak  podobnie wygląda, gdy dostrzerze coś dla siebie ciekawego.
  Chyba każdy kwiatomaniak  podobnie wygląda, gdy dostrzerze coś dla siebie ciekawego.

.Ale dzisiaj postanowiłam trenować swoją silną wole,udało się nie weszłam do Castoramy.Byłam z siebie taka dumna więc pojechałam do Biedronki i kupiłam sobie w nagrodę Marante
 .Ale dzisiaj postanowiłam trenować swoją silną wole,udało się nie weszłam do Castoramy.Byłam z siebie taka dumna więc pojechałam do Biedronki i kupiłam sobie w nagrodę Marante  .Dorzucę jeszcze kilka fotek,tylko nie wiem jak zrobić je większe
.Dorzucę jeszcze kilka fotek,tylko nie wiem jak zrobić je większe  bugenwilla.
bugenwilla.   coś mi się przyblokowało.Spróbuję póżniej.
  coś mi się przyblokowało.Spróbuję póżniej.

i te doniczki
 i te doniczki