Działka Zeni

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka Zeni

Post »

Zeniu, masz piękną kolekcję tulipanów :D
Pogoda w czasie majówki była taka sobie, ale cieszę się z deszczu, bo przynajmniej dobrze podleje nowo posadzone rośliny, zwłaszcza hosty i rh. Wilgoć i dość wysoka temperatura spowodowały, że pokazały się rodgersje, co napawa mnie radością, bo nie byłam pewna, czy przeżyją. Sadzonki dostałam jesienią.
Miłego dnia ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35

Post »

Zeniu ja też lubię Twój ogród zawsze czyściutko i kolorowo. Tulipanki prześliczne, od kilku dni zadaję sobie pytanie czemu ich tak mało u mnie? Muszę nadrobić jesienią. Trzmieliny szczerze zazdroszczę jest piękna. Ja na taki efekt będę musiała poczekać jeszcze kilka lat.
Przesyłam całuski dla Ciebie i wnusi. ;:196
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czy wnusia już zlustrowała babciny ogródek :?: :?: wyraziła swój zachwyt :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Zeniu jestem zaskoczona trzmielinami, nigdzie nie widziałam prowadzonych w formie pnącza. Fajnie to wygląda, ile lat potrzebowałaś na uformowanie :?:
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zeniu
ta trzmielina pięknie pnie się po pergolce.My swoje pnące musimy przesadzić koło ogrodzenia,żeby trochę przysłoniły siatkę od strony sąsiadów.Tulipany boskie ;:63
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Aniu...dziękuję. Tej mieszanki tulipanków cosik mi brakuje. Powinno być więcej. Pewnie moi podziemni goście się poczęstowali. Dobrze że choć to zostawili. :D

Irenko..dziękuję ci bardzo. :lol:

Moniko..u mnie także popadało, niestety dalej chłodno. Tak więc na działeczkę nie jeździłam, ale jutro pojadę koniecznie. Dziś dostałam od ciebie roślinki, koniecznie muszę wsadzić. Dziękuję kochana... ;:196 . Cieszę się że pokazały się twoje rodgersje. ;:138

Moniko-Soczewka...co do trzmieliny, warto czekać. Wszyscy moi goście ją podziwiają, tylko niestety każdy mówi...kiedy to urośnie. ;:224

Olu...wnusia jeszcze babcinego ogródka nie zlustrowała. Było w planie w weekend ..niestety pogoda nie dopisała.Obrazek

Anna 11..oj sporo latek potrzeba aby trzmielina urosła do takiej wysokości. Najgorsze dwa, trzy lata. Potem im większa tym szybciej rośnie. ;:108

Marzenko..aby osłonić się od sąsiada, zwłaszcza ciekawskiego :;230 trzmielina spełni to zadanie znakomicie. A przy okazji będzie pięknie. :tan

Ponieważ nie popstrykałam nowych zdjęć kwiatków z działeczki, pokażę jednego, ale tego najpiękniejszego.

Obrazek
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35

Post »

Zeniu ona jest śliczniutka , piekny kwiatuszek i w ogóle nie widać że wcześniaczek, mówiłam że to silna dziewczyna i da sobie radę.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

ZEniu gratulacje wnusia boska nawet piękniejsza od twoich tulipanków których już nie mogę oglądać bo dostaję wypieków a szachownica cudo
pozdrawiam alina
ogród u stóp klasztoru
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Zeniu jak patrzę na twoją śliczną wnusię to mi serce rośnie, bo moje jeszcze nie dawno takie byli ....i kiedy to porosło :wink:
Kolekcję tulipanów masz śliczną ;:224
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
orinoko01
200p
200p
Od: 21 cze 2009, o 22:39

Post »

Witaj Zeniu!!
Bardzo spodobała mi się Twoja wnusia i tulipany....więc tak popijając sobie poranną kawę postanowiłem połaczyć ich zdjęcia w jedną całość.
Mam nadzieję, że się spodoba.

Miłego dnia !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Ale śliiiiiczne.....takiego tulipanika to trzeba w ramki oprawić ;:167
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Zeniu - masz rację to najpiękniejszy kwiat - w domu i na działce... a śpi jak Aniołek.
Przekaż buziaczka ;:196 i zdrówka życzę.
Zapewniam że miarę swoich możliwości śledzę Twój wątek.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

No i wyszła nam Calineczka. ;:109
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Zeniu, Wnusia słodziutka ;:167
Dziękuję za troskę ;:167 U nas wszystko w porządku, tylko tyle się dzieje, że nie mam czasu zaglądać na forum.
Przesyłka szła bardzo długo, mam nadzieję, że żurawka odżyła :lol:
Przesyłam ;:196 ;:3
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Monika-Soczewka....witaj. Przybiera ta moja wnusia na wadze. Waży obecnie aż.....3.5 kilo. :tan Pomalutku dogania inne dzieci w jej wieku. :D

Alinko...ja także nie mam wątpliwości że Basieńka jest piękniejsza od moich ulubionych tulipanów. Jakże by mogło być inaczej. ;:180

Basiu...i ja zadaję sobie czasem to pytanie. Kiedy to porosło ;:224 . Jak są mali, chcemy aby szybko rośli. Jak urosną....miło wspominamy ten czas, a nawet aby się cofnął. ;:108

orinoko 01 ...dziękuję bardzo za odwiedziny. Cieszę się że spodobała ci się moja wnusia. :tan . Dziękuję także za cudowne zdjęcie. Będzie ono oprawione w ramkę, wisiało na ścianie nie tylko u babci, ale także u rodziców. Dzięki. ;:180

Zytko..witaj. Cieszę się że odwiedziłaś mój wątek. Buziaki wnusi oczywiście przekażę. ;:108
zyta.malek pisze: a śpi jak Aniołek.
No z tym to różnie...czasem mamy wrażenie że wcale nie śpi. ;:224 . Tobie także życzę dużo zdrówka, a sobie abyś jak najczęściej do nas zaglądała. ;:196

Aniu...pięknie to skojarzyłaś. Calineczka. :D

Moniu..cieszę się że u ciebie wszystko w porządku. ;:196 Faktycznie żurawka szła bardzo długo. Myślę jednak że sobie poradzi i odżyje. Zwłaszcza teraz po tych deszczach, a pada prawie codziennie. :twisted: Za żurawkę bardzo dziękuję ;:196 . Już są zaczątki żurawkowej rabatki. Mam cichą nadzieję że pomalutku będzie się powiększać. ;:108

Kilka fotek z mojej działeczki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”