Pytam bo ja dopiero zaczynam przygodę z jeżynami i właśnie tu się doczytałam że Loch Ness jest wrażliwa na mróz a ja ją właśnie kupiłam

Kupiłam też drugą Triple Crown czy ktoś ją zna?

,mimo ze przyjaciółka od której dostyłam gałązki przypominała mi o tym{całą jesień błądziłam po szpitalach a po powrocie byłam zbyt słaba aby zająć się wszystkim}. Mam nauczkę oby słuchać mądrzejszych. Życzę Ci powodzenia w uprawie jeżyn
 ,mimo ze przyjaciółka od której dostyłam gałązki przypominała mi o tym{całą jesień błądziłam po szpitalach a po powrocie byłam zbyt słaba aby zająć się wszystkim}. Mam nauczkę oby słuchać mądrzejszych. Życzę Ci powodzenia w uprawie jeżyn  ,to wspaniałe krzewy i wiele radości
 ,to wspaniałe krzewy i wiele radości  .Pozdrawiam Baśka
 .Pozdrawiam Baśka

, ale niestety owocują na dwu letnich pędach więc w tym roku nie będę miała owoców
 , ale niestety owocują na dwu letnich pędach więc w tym roku nie będę miała owoców  . Ale nic straconego
 . Ale nic straconego  , mam nadzieję na dobry zbiór aronji więc sie wyrówna. A jeśli chodzi o rukolę to gorąco polecam
 , mam nadzieję na dobry zbiór aronji więc sie wyrówna. A jeśli chodzi o rukolę to gorąco polecam  . Wspaniała !!!!! Pozdrawiam Baska
 . Wspaniała !!!!! Pozdrawiam Baska