Bee, urocze miniaturki i ich kwitnienia Trichoglottis pusilla i Trias ze swoimi maleńkimi kwiatuszkami nie tylko zachwycają, ale też rozczulają
Chętnie bym powąchała tego pierwszego.
A "Slc. Little Hazel w krwistej czerwieni" to będzie też coś dla mnie - to mój ulubiony kolor
Ale piękności Do wieczora się nie pozbieram i chyba komputera nie wyłączę , bo takie cuda mogę oglądać cały dzionek. Mam pytanie jeśli mogę - w jakich warunkach i podłożu uprawiasz Laelię
bee - co jedno kwitnienie to piękniejsze .
Tym bardziej ucieszyły mnie Twoje prezentacje, gdyż ostatnio sprawiłam sobie właśnie Trichoglottisa pusilla i bardzo ucieszyła mnie informacja, iż chętnie kwitnie, a do tego jeszcze pięknie pachnie
AnnaL- Laelię uprawiam w mchu sphagnum, rosła wcześniej w korze ale wolę mech. zachodnie słońce, w tej chwili stoi w wilgotnym akwarium , bio coś straciła turgor. Zimą o kilka stopni chłodniej.
madzik, myslę że nie będziesz żałować, a zapach jest naprawdę obłędny!
Beatko piękne storczyki pokazujesz, ciężko oderwać od nich oczy, fotograf z Ciebie też wyśmienity, czekam na Slc. Little Hazel w krwistej czerwieni, lubię takie ostre kolorki.
Beatko, roletka bambusowa zamontowana, bardzo dziękuję za podpowiedź, szklarenki w tym roku nie kupiłam, ale mąż przykręcił mi półki, może za rok sobie fundnę szklarenkę, teraz mam inne wydatki (pierwsza komunia córki)