Zostały same korzenie, wczoraj na wieczór wyzbierałam z dwie garści ślimaków i potraktowałam je solą.
A one zrobiły odwet!!!
Jak się ich pozbyć w okolicy jest ich cała plaga!!!Jeszcze ta pogoda deszczowa jest ich co raz więcej!!!
Interesuje mnie ochrona naturalna, bo tak to nie ma sensu się tym zajmować, w sklepie to ja mam do wyboru warzyw na chemii wyhodowanych!! a ja chcę poczuć ogórka, a nie puszczać bąki bo nich

Stasia.
 Stasia.

dla tego zbieram je do ręki i wynoszę na zewnątrz i tam ...... robię co do mnie należy.
 dla tego zbieram je do ręki i wynoszę na zewnątrz i tam ...... robię co do mnie należy. raz jak nie miałam, to śluz z tych ślimaków powodował że mi ręka zaczęła drętwieć i traciłam czucie  w dłoni. Dla niektórych jak to opowiadałam było czymś nowym i chyba do dziś mi nie wierzą. Mieliście kiedyś takie
 raz jak nie miałam, to śluz z tych ślimaków powodował że mi ręka zaczęła drętwieć i traciłam czucie  w dłoni. Dla niektórych jak to opowiadałam było czymś nowym i chyba do dziś mi nie wierzą. Mieliście kiedyś takie  
  a tunel mały
  a tunel mały