Jaka kosiarka elektryczna ?
Witam, mam mały dylemat. Mianowicie jestem na etapie wybierania kosiarki elektrycznej. W oko wpadły mi dwa modele: Stiga Turbo 39 EL ,oraz Brill Evolution 33 EM. Czy ktoś posiada kosiarkę firmy Brill, bardzo zależało by mi na opini tego sprzętu. Słyszałem że Brill to dobra, solidna firma, ale w życiu nie widziałem tego na oczy. Jeżeli moglibyście doradzic mi którą kosiarkę wybrac byłbym bardzo wdzięczny.
Re: Jaka kosiarka elektryczna ?
co sądzicie o tej kosiarce http://aukcja.onet.pl/ xxxxxx
Zapraszam do zapoznania się z naszym Regulaminem. odnośnik zmoderowałam. Nalewka
Zapraszam do zapoznania się z naszym Regulaminem. odnośnik zmoderowałam. Nalewka
Co sądzicie o kosiarce stinga minimulti 29
Mam nadzieje że teraz niełamie regulaminu
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 1 kwie 2010, o 11:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To mała kosiarka o mocy 700 W a więc nadaje się a niewielkie powierzchnie (ok 100 m kw.)równe, dobrze utrzymane -ot do takiej delikatej pielęgnacji. Tam gdzie areał większy, trawa typu łąkowo-parkowego potrzebna jest moc min. 1300 W i solidna budowa. Ze swojej strony polecam cięższe, metalowe kosiarki na dużych kołach, solidnie zamocowanych ze zbiornikiem rzędu 50 l. Piękne futurystyczne kształty kosiarek zapełniających hipermarkety, po blizszym zapoznaniu się z ich budowa, jawią sie zwykłą plastikową tandetą.ania3320 pisze:Co sądzicie o kosiarce stinga minimulti 29
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 2 wrz 2011, o 15:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
osobiście korzystam z kosiarki do trawy elektrycznej firmy KABIT. Mam ją od kilku lat i sprawuje się idealnie. Mój sąsiad też ją zakupił i nie narzeka.dszop pisze:Mam działkę o nieregularnych ksztaltach (krzaki itd) powierzchni 800 m2. Jaka firme polecacie? Nie chce spalinowej.
Pozdrawiam Heniek
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie polecam kosiarki Kabit.
1. kosz ciężko się zakłada
2 kosz spada
3.kółka spadają
4.obudowa z tworzywa sztucznego uległa zniszczeniu
Pozdrawiam, Elżbieta
1. kosz ciężko się zakłada
2 kosz spada
3.kółka spadają
4.obudowa z tworzywa sztucznego uległa zniszczeniu
Pozdrawiam, Elżbieta
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Podejrzewam że od 2006 roku temacik się trochę zdezaktualizował.
Paweł Woynowski
Moderator
Paweł Woynowski
Moderator
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne