Agnieszko podobno ta rasa tak ma i powiem ci szczerze , ze jestem swoją sunią mocno zaskoczona bo zachowuje się jak tresowana ! mimo iż nie była.Czasem tylko ma swoje grymasy zwłaszcza jak leży na poduszce i chcę by z niej zeszła to ... brzydko się na mnie patrzy i dopiero muszę ją zdjąć bo sama nie chce . Poza tym ładnie idzie przy nodze , przynosi swoje maskotki jak się poprosi.Jest krzykliwa gdy pilnuje domu oj tak i to bardzo .Jedyny jej minus to wtedy jak się leni ! no i cieczka .Kłaczki są wszędzie a podczas kiecki pantalony ciągle ma upaćkane i myta wtedy jest niemal codziennie. Żal mi jej w tych dniach ( cieczka) bo chodzi zawstydzona ze spuszczonym ogonkiem i smutnym wzrokiem. A gdy ją ukąpię umyję to szaleje i bzikuje jak tylko potrafi
Iwonko to zazdroszczę, że taka grzeczna, mój to nieposłuszna paskuda, jeśli chce uciec na ulicę, to można go wołać i wołać i tak nie wróci Wrzuciłam u siebie fotkę
IWONKO trochę ostatnio zanidbałam forum ,ale teraz to nadrabiam .Dinka i papużka razem ze żółwikiem to fajny zwierzyniec .Kącik japoński na pewno będzie fajnie wyglądąć jak jeszcze kiedyś podosadzasz parę bonsai do niego . Nawet w tej chwili bardzo mi się podoba kochanie
Iwonko nie słuchaj nikogo kto mówi takie głupoty że figury nie modne ,to nie podlega modzie ważne żebyś ją dobrze wkomponowała i będzie bardzo elegancko
Bardzo ładny ogród. Podoba mi się, że drzewka są z obwódkami, wcześniej widziałam palisady, folię a teraz kostkę. Czy Ty Iwonko tą kostkę kładziesz na sucho? Ja mam zamiar zrobić obwódki i na razie myślę jak to zrobić. A jak z koszeniem trawy obok nich?
Figurki też mi się podobają.
Halo ,halo czy ktoś tu jest . Wiem Iwonko ,że taka pogoda Cię nie nastraja , wiem tez że lubisz ciepełko ,ale maglabyś sie chociaż pokazac na chwilunię . zostawiam i proszę pare fotek