Agniesiu i Mariolu to nawet nie oczko ale odcisk mojej stopy Jest coraz ładniejsze bo kwiaty wkoło się rozrastają i kwitną , szkoda że reszta jeszcze mała i nawet codzienne przemawianie do nich, nie bardzo pomaga
Mario Jak Ci zazdroszczę odcisku Twojej stopy ,masz piękną kolorową i kwitnącą .Tulipany BAJKAjakby niestej ziemi moje papuzie dopiero w pąkach a ten z kosmosu jak ma na imie
Polu teraz mam sporo czasu i wciąż biegam po ogrodzie podsypuję i spulchniam żeby rosły, może rzeczywiście pomaga bo kiełki ruszyły i liście już widać, bałam się o najnowsze ale są i wciąż wychodzą już po 5 ,6 kłów
Bernadko dziękuję
Ewuś właśnie nie znam jego nazwy bo to chyba pomyłka ale inne znam
Mój kwitnie na żółto ,ale powiem Ci ,że jego kwiaty wcale mi się nie podobają .Po prostu je usuwam ,wyglądają jak jakieś byle jakie chwasty .Za to listki są prześliczne . :P
Marysiu nie widziałam takich tulipanów, ten żółty z paseczkami i ten z frędzelkami. Fantastyczne! Twoje oczko bardzo mi się podoba, pięknie ukształtowany brzeg nie widać folii i czyściutka woda.
Pozdrawiam Elżbieta
Cieszę się Elu że zajrzałaś i podobało ci się moje oczko, jest niewielkie ale napracowaliśmy się koło niego i wciąż wymaga pracy za to cieszę się z widoku rybek i żabek , ptaków i owadów a latem z kwitnących lilii
Igor zaglądałam na twojego jest naprawdę podobny, ciekawe jak będzie wyglądał rozkwitnięty
Marysiu, u Ciebie już jest majowo w ogrodzie. Bardzo lubię białe tawuły. Sentyment z dzieciństwa chyba I tulipanki pięknie kwitną. Będziesz je wykopywała po przekwitnięciu?