Lilie faktycznie w wielkich kępach. Ciekawe, jak im będzie u mnie ;)
Proszę bardzoWisienka pisze:uż w drugim ogródku widzę białego żonkila!To jakaś nowość, czy ja jestem
10 lat za ... ?
Haniu, a czy mogłabyś zrobić zdjęcie środeczka tych żółtych z pomarańczowych maznięciem
żonkili? Bardzo ciekawie wyglądają!
Mówisz i jest-to ta część gdzie widać tylko ziemię-na trawę trzeba trochę poczekaćkogra pisze:A gdzie ta trawka Haneczko ?
Jadziu a na drugi rok będziesz mieć tak i wierz mi głowa boli,bo żal wyrzucić a z drugiej strony one zawojują całą rabatęJAKUCH pisze:HANIU one idą u Ciebie jak burza te lilie .2 lata temu na jesień wsadziłam 1 raz lilie a w tym roku mam już po 3 lilie z każdego gatunku .
A u mnie tak teraz wygląda pergola-pusta.Z jednej strony była Waltztime a z drugiej Symapia,obie przemarzłychatte pisze:Haniu, mam różę pnącą, która przetrwała tę zimę niemal bez uszczerbku
Jolu do czasu.One są wg mnie tak mało wymagające.Wiosną trochę azofoski później zebrać opuchlaki i rosną.JolantaGraj pisze:Nie miała bym nic przeciwko ,gdyby u mnie lilie tak szalały .
Efekt będzie dopiero latem jak wszystkie zakwitną.Zabeczka101059 pisze:Haniu ślicznie u Ciebie
A lilie szczena opadła mi na podłog
Tylko boję się o nią bo u mnie taki dziwny mikroklimat-ciągle wiatry-i czy ona wytrzyma .Ostróżka jest raczej krucha.Ale zobaczymyhal1959 pisze:Hanuś dorodny krzaczek ostróżki Ci rośnie,fajny efekt kwitnienia będzie.
Pierwszy raz widzę takie kępy lilii
Podsyp jej azofoskihal1959 pisze:Jadziu mój taka bidota do tego Hani,chociaż ma ze 3 lata