Też myślałam o wiszącym , ale sama nie wiem gdzie by go powiesić żeby nie przeszkadzał

Pozdrawiam :P
kupuje równiez tem omysł ze ścianamikari pisze:Jasne - nie musisz nawet pytaćFIGA pisze:Karinko jak będę przycinała wiosną swojego hibiskusa to Ci wyślę Razz oczywiście jak będziesz chciałaOczywiście poproszę też o bilecik na Chamelaucium ;)
Kasiu - mam tę roślinkę od siostry. Jej zmarniał, więc teraz my się nim opiekujemyFIGA pisze:Masz tego wilczomlecza euphorbia trigona![]()
Jeśli nie to też już go masz :P bo koniecznie muszę go przyciąć :PTo o niego chodzi, prawda?
Kasiu, to fioletowe to zupełnie odrębny gatunek. Jeszcze jakiś czas temu to ani ta roślinka, ani reo nie było zaliczane do trzykrotek. Teraz wszystko siedzi w jednym worku ;) Zresztą sama na pewno zauważyłaś różnicę, bo reo wyrasta jakby w takich rozetkach i jest bordowe tylko od spodu liścia. A setcreasea jest cała intensywnie fioletowa - oczywiście pod warunkiem, że ma odpowiednio dużo światła. U mnie te roślinki rosną osobno, bo mają inny pokrój i tempo wzrostu. A setcreasea to przez całe lato stoi na zewnątrz.FIGA pisze:Karinko miałam się zapytać wcześniej , ale jakoś wyszło mi z głowy Embarassed
Te trzykrotki to mogą rosnąć razem czy muszę je rozsadzić?
Kasiu, nie czekaj ani chwili i bierz się za ścianyFIGA pisze:uświadomiłam sobie że jeszcze ściany mam wolne
agaxkub pisze:bordowy niedługo będę przesadzać jak pójdzie spać więc moge się podzielić - zielonego szukam i nie moge dorwać - ta podana stronka nie działa