Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.3
Gieniu witam i dziękuje Tobie i Asi za nazwę roślinki. Jak patrzę u Ciebie na morze wiosennych kwiatków, to zapragnęłam mieć u siebie więcej kwitnących roślin.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia w kolorowym ogródku. Elżbieta.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia w kolorowym ogródku. Elżbieta.
-
- Od: 10 lis 2008, o 00:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu jak ja lubię Twój ogród wiosną . Bujnie, kolorowo,wesoło aż kipi od kwiecia - cudnie.Wypatrzyłam białą szachownicę kostkową muszę ją kupić i pięknie kwitnie Ci żółta szachownica cesarska- moja zbuntowana nie chce zakwitnąć tylko liściory wypuszcza.
Jak opanowujesz nowy aparat foto?. Spróbuj popracować nad zwiększeniem przysłony- zdjęcia będą wychodzić w soczystszych - wyrażniejszych barwach.
- zmykam na działkę Kaśka
Jak opanowujesz nowy aparat foto?. Spróbuj popracować nad zwiększeniem przysłony- zdjęcia będą wychodzić w soczystszych - wyrażniejszych barwach.

Geniu - ta żurawka na fotce to 'Southern Comfort'?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu pięknie zakwitły u Ciebie prymule i tulipanków już tak dużo pokazuje swoje kolorki. Dla mnie ogrody najpiękniejsze są wiosną, mimo, że i latem jest co podziwiać, ale jakoś wiosna, ma w sobie tyle delikatnego uroku, te roślinki są takie wyczekane i cudne , nie mają sobie równych 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Damian pierwiosnki są rzeczywiście piękne i nie wyobrażam sobie mojego ogrodu bez nich.
Jacku
dzięki za podanie nazw tych roślinek ode mnie , zaraz wpiszę do zeszytu bo zapomnę i będę Cię molestowała o nazwy .
Mirek troszkę się dziwie bo to przecież nie sklep ogrodniczy samoobsługowy
Elżbieto ta piwonia zakwita u mnie jako pierwsza , ale właściwie zdobi już ogród , bo te pąki bordowe pięknie wyglądają na tle zielonych igiełek liści .
Elżbieto Twój ogród bajecznie wygląda bez tych wszystkich kwiatów .
Kasiu na razie nie umiem ustawić na robienie zdjęć jak jest mocne słońce , pierwsze zdjęcia wyszły dobrze bo nie było takiego mocnego słońca .
Kasiu tak naprawdę dopiero wysyp kwiecia będzie jak zaczną kwitnąć wszystkie tulipany .
Szachownice białe kostkowe kupowałam w mieszance z czerwonymi i potem rozdzielałam .
teraz znowu sporo mam pomieszanych kolorami .
Witaj Piotr dzięki za nazwę
Agnieszko wiosną najbardziej nam wszystko się podoba bo czekaliśmy kilka miesięcy na te wszystkie kolory ogrodu
Genia
Jacku

Mirek troszkę się dziwie bo to przecież nie sklep ogrodniczy samoobsługowy

Elżbieto ta piwonia zakwita u mnie jako pierwsza , ale właściwie zdobi już ogród , bo te pąki bordowe pięknie wyglądają na tle zielonych igiełek liści .
Elżbieto Twój ogród bajecznie wygląda bez tych wszystkich kwiatów .
Kasiu na razie nie umiem ustawić na robienie zdjęć jak jest mocne słońce , pierwsze zdjęcia wyszły dobrze bo nie było takiego mocnego słońca .
Kasiu tak naprawdę dopiero wysyp kwiecia będzie jak zaczną kwitnąć wszystkie tulipany .
Szachownice białe kostkowe kupowałam w mieszance z czerwonymi i potem rozdzielałam .
teraz znowu sporo mam pomieszanych kolorami .
Witaj Piotr dzięki za nazwę
Agnieszko wiosną najbardziej nam wszystko się podoba bo czekaliśmy kilka miesięcy na te wszystkie kolory ogrodu
Genia
Hehe to było bardziej pytanie, bo ta odmiana różnie się wybarwia i chciałem ustalić czy to ta i u Ciebie taka ciemna. Ale jak ma wyjątkowo duże liście to będzie to
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Piotr mnie to lepiej o nazwy nie pytaj bo nie wiem jakie to odmiany

Geniu! mniam mniam kolekacja żuraweczek miodzio
Geniu, żurawki rzeczywiście miodzio-słodzio. Słodkie jak miodzik turecki, ale to podobno wyrób znany tylko w Krakowie. U mnie żurawki dopiero startują z nowymi listkami.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Ta żółciutka żurawka jest niesamowita 

Geniu , o jak dużo zgromadziłaś żurawek , wszystkie śliczne , ale najbardziej podoba mi się ta żółta ,
przyznam , że pierwszy raz widzę u Ciebie .
przyznam , że pierwszy raz widzę u Ciebie .

Geniu - ciężko tu u Ciebie nadążyć, żeby być na bieżąco
. Żółta korona cesarska wpadła mi w oko. Tych żurawek nigdy nie miałem, ale mają fajne kolorki. Potem zielenieją, czy cały czas są takie oryginalne? Za prymulkami nie przepadam, bo coś u mnie słabo rosną a mimo to co roku moja teściowa z uporem maniaka wręcza mi całą siatkę nowych, natarganych z własnej działki. Nie wyrzucę, bo nie mam sumienia, gdzieś tam je powsadzam, a rok później i tak nie wyłażą, albo nie kwitną. To w sumie wspaniała lecz niezwykle uparta kobieta. W tym roku jednak zdecydowanie odmówiłem nowej dostawy czym niestety plusów sobie nie nabiłem
.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
"Większą mądrość znajduje się w przyrodzie aniżeli w książkach"
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Geniu wreszcie udało mi się nadrobić te 10 stron Twojego imperium
ogrodowego. Kurcze magia kolorów, ciemierniki wyglądają bajecznie a
zawilce to bomba. Bardzo je lubię a szczególnie jak wybieram się w dzikie tereny
parku tam rosną i są świetną ozdobą. Niestety rarytasów żółtych i niebieskich tam
nie spotkam
Kolekcja żurawek bardzo fajna, nie wiem która ładniejsza 
ogrodowego. Kurcze magia kolorów, ciemierniki wyglądają bajecznie a
zawilce to bomba. Bardzo je lubię a szczególnie jak wybieram się w dzikie tereny
parku tam rosną i są świetną ozdobą. Niestety rarytasów żółtych i niebieskich tam
nie spotkam

- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Gorąca kolekcja Geniu!
Niewiele mam czasu dziś, ale wpadłam, aby życzyć miłego dnia.
Niewiele mam czasu dziś, ale wpadłam, aby życzyć miłego dnia.