Agnieś..paskudnie...dzisiaj...ale mam tez taka nadzieję że rośliny przetrwają:)
Znowu widzę u Ciebie to czego mi tak brakuje...tej przestrzeni no i perełka Oczko ))Jest superowe...gratuluje.
Tulipanów nie mam za wiele bo zawsze nie chciałam karmić nornic..;)Jednak masz rację te botaniczne są chyba lepsze w uprawie..Twoje są piękne...Pozdrawia cieplutko:)
Agnieś ja bym się cieszyła z takiej przestrzeni. Ty jeszcze możesz dosadzać i dosadzać. A pomyśl co czują dziewczyny (i chłopaki też),które nie mają już miejsca a tu tyle pięknych roślin do posadzenia.
Świetny ten widok na działkę , masz taki piękny trawnik i oczko śliczności a teraz tylko sadzić kwiatki u mnie już się zagęszcza i teraz już chyba będę sadzić bardziej rozważnie
Ojej, piekne tulipany! To jednak wspaniale, że są takie rózne odmiany, które kwitnąw różnych porach, i można sięnimi cieszyć praktycznie od końca marca do połowy czerwca
Wiesz co, mój M. siezainteresował Waszym oczkiem ;-) Pewnie cos z tego będzie
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
hihihi i jak tu nie wierzyć że przez nasze forum można się zarazić?
Aga, to zapraszam Was oboje. Pooglądacie, bo w realu wszystko inaczej wygląda, niż na zdjęciach.
Agnieszko jeszcze raz dziękuję . Idę zaraz sadzić, mam dziś urlop. Mój M. pytał do czyjego ogrodu się zakradłam i wykopałam całą roślinę. Nie wyobrażam sobie jakiej miałaś wielkości jukę, jeśli to co mi dałaś to jest odrost