Hehhhehe....ja tez popracowałam dziś....od jutra ma byc u nas kilka dni zimnych i deszczowych....a jutro jadę po podobne "polepszacze nastroju" na ryneczek ale takich cudowności jak u Ciebie....to na pewno nie znajdę
Maryniu tyle piękności już u ciebie kwitnie, żonkile takie różnorodne, co jeden to piękniejszy. Sasanki cudo zwłaszcza ta różowa, nie widziałam takiej. Jest co podziwiać w twoim ogródku.
Marynko... ale cudne piękności u Ciebie... zauroczyły mnie te narcyzy biało łososiowe? jakie to ? sasanka też piękna... taki zwiewny kolorek, zazdroszczę pąków magnolii bo moja zamiast puszczać to coś czernieje ;( prymulki pełne też moje marzenie, a zawilce wieńcowe już Ci kwitną... ja się bałam się że zmarzną i jesienią wykopałam, a teraz nie mam czasy wsadzić... zapominam bo trzeba je namoczyć...
Wiosna sprzyja nie tylko działkowiczom ale i złodziejom Dawno nie miałam takiego przykrego zdarzenia na działce .Ale może i dobrze bo "nosiło" mnie z poczynieniem poważniejszych zakupów
więc ich nie zrobię .Dostałam ostrzeżenie.
Trochę jeszcze mojej wiosny ...
Marynko, bardzo Ci współczuję takiego przykrego wydarzenia. Nie dość że ukradna to jeszcze stratują i poniszczą.
W takich warunkach faktycznie nie warto robić jakiś specjalnych zakupów by znowu przyciagnęły złodziei.