Monisiu dziękuję

jak tylko się rozrosną hosty to na pewno pokażę mam nadzieję że uroczy zakątek...
Oluniu Kochana

na ławeczkę to tam już nie ma miejsca..ale za to obok jest taras wychodzący z domu...więc można usiąść i odpocząć. Olu u mnie zawsze ryby przetrwały zimę w tę wyjątkowo padły...
Igorku 
ja też miałam tylko fioletową ale wujcio przyniósł mi tę białą na dzień kobiet....więc mam już dwie....
Marcinku witaj. 
tak właśnie o to mi chodzi żeby zamaskować tę folię ale myślę że pomału damy radę.....:
Izuniu wiesz że nie pomyślałam o tej tojeści

to super pomysł....dziękuję

rogowica jest posadzona tylko w 3 miejscach.....
Miałam taką małą fontannę ale niestety się potłukła....więc mój mąż wyciągnął z niej pompkę i na razie włożył do wody...i tak się zastanawia na jej udoskonaleniem

Izuniu na szczęście rybką nie przeszkadza ona....
Asiuniu Kochana dziękuję

to czyli mamy taką samą tawułkę .....
Rafko dziękuję

migdałek żyje tylko jakoś nie może się całkiem rozwinąć....może przez te zimne noce....
Ale obiecuję że zamieszczę zdjęcia....
Mariolu jesteś Kochana ale mam taką tojeść....ale dziękuję że pomyślałaś
Edytko witaj

ja też postawiłam swojego papirusa w oczku i mam nadzieję że pięknie się rozrośnie....
Kaju mam nadzieję że kiedyś spełnisz swoje marzenia i wszystkie plany zostaną zrealizowane...tego Ci życzę Kochanie
Jolu dziękuje Ci bardzo
Izuniu -tuja 
a wiesz że ten mój drugi pierwiosnek też jakoś kiepsko rośnie i posadzony jest zaraz obok tego białego...tylko że ten biały był niedawno wsadzony do ziemi i może dlatego jest dorodniejszy........
Halinko przypomniałam sobie że jesienią coś Ci obiecałam

cieszę się że zrobiłam Ci niespodziankę....