Teraz to już nie mogłem się nie odezwać, tyle dowodów pamięci, bardzo, bardzo Wam dziękuję
Małgosiu Aniu Elu Geniu Igorze Andżeliko Izo Gosiu Adrianno Reni Urszulko Alino, jednocześnie przepraszam że bezpośrednio nie odpowiadam na posty, nie jest to z mojej strony brak szacunku dla Was moich Gości, lecz kompletny brak czasu, przepraszam raz jeszcze, tak na razie pozostanie. Bywam na forum, bo trudno jest mi się bez niego obejść, przypatruję się jak wiosennie pięknieją Wasze ogrody, jestem zachwycony tym co u Was zastaję i widzę że sporo mi brakuje do czołówki ale staram się jak mogę. Wykorzystuję każdą wolną chwilę, robię to co najbardziej pilne, kupuję rośliny, sadzę, przesadzam czyli to samo co każdy z nas. Myślę że dopiero w lecie będzie więcej czasu, na ogrodnicze pogawędki.
Widziałem u
Izy Tamaryszka bardzo fachowo, profesjonalnie przygotowany trawnik do sezonu, ja oczywiście marzę o takim pięknym trawniku, lecz mój swój okres świetności ma dawno już za sobą i na razie pozostanie dziki, pokażę zdjęcia, robię to celowo dla jednej naszej forumowej Ogrodniczki, ciekawe czy zareaguje
Oczywiście Wszyscy możecie się pośmiać z mojego zakwieconego trawnika, traktuję go jako łąkę tyle że dużo częściej będę kosił.
Ula śliczna ta sasanka, nasze też zaczynają startować, zauważam że w naszym ogrodzie wszystko jest trochę opóźnione, w stosunku do tego co widzę na zdjęciach z Waszych wątków
Nie zrobiłem za dużo zdjęć, ale trochę wiosny pokażę
Te roślinki czekają w kolejce do posadzenia
W końcu wiosna jest tylko raz w roku
Wszystkim przemiłym Forumkom i Forumowiczom życzę jak najwięcej radości ogrodniczej, bardzo się cieszę że mogłem Was wszystkich poznać, podziwiam Wasze ogrody i ogromny zapał do ich pielęgnacji. Proszę nie miejcie mi tego za złe że rzadko się odzywam, nie jest to zła wola
Pozdrawiam Tomek