Ogród Idy 74 cz.3
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Idy 74 cz.3
Kacha ratuj - siły nie mam na nic...
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Dziękuję wszystkim za wpisy .
Ogólnie dostępna będę dopiero w sobotę (chyba ,że uda mi się przysiąść dziś wieczorem na minutkę )Mam pogrzeb w rodzinie i ciężko zebrać myśli człowiek tylko wspomina i do tego ta pogoda jeszcze pogarsza samopoczucie .
Ogólnie dostępna będę dopiero w sobotę (chyba ,że uda mi się przysiąść dziś wieczorem na minutkę )Mam pogrzeb w rodzinie i ciężko zebrać myśli człowiek tylko wspomina i do tego ta pogoda jeszcze pogarsza samopoczucie .
-
x-d-a
Iduś, trzymaj się! Bądź silna.
A pogoda na pewno niebawem się poprawi, będzie pięknie i słonecznie
A pogoda na pewno niebawem się poprawi, będzie pięknie i słonecznie
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iduś, trzymaj się dzielnie
Bardzo Ci współczuję...
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Iduś dużo wiary życzę w to, że życie jest tylko etapem przejściowym do lepszego "świata", w którym nasze dusze jeszcze się spotkają.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
Iduś czytam ile pracy miałaś i podziwiam nieustannie ..
ale pracy nie zazdoszczę..
Trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie rosło
ale pracy nie zazdoszczę..
Trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie rosło
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Iduś...i jak? pogoda lepsza,pomidorki rosną....żeby tylko zycie nie płatało nam figli,to juz byłby raj....no ale......
powiedz mi czym można "zasilić" pomidory....malutkie...ok 10-20 cm....coby mi lepiej rosły.....lebiody straszne
powiedz mi czym można "zasilić" pomidory....malutkie...ok 10-20 cm....coby mi lepiej rosły.....lebiody straszne
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Nieszczęścia chodzą parami...
...wczoraj w pracy dostałam ataku rwy kulszowej i padałam ,byłam sama i żeby nie kurier ,który przyjechał z Judytową paczką pewno laeżałabym do nocy ,bo nawet do telefonu nie dałam rady podpełznąć
Zadzwonił po m i po pogotowie .Przeleżałam sobie po końskiej dawce leków i jakichś tam blokadach .Teraz leżę w pracy -dosłownie ,bo sama jestem i muszę być .Żołądek błaga o litość ,a ja jestem załamana ,bo od piątku miałam sadzić pomidory
i co ja teraz zrobię
Mam nadzieję,że zastrzyki ,końskie dawki postawią mnie jednak na nogi
do piątku .M mnie nie żałuje ,bo mówi ,że sama sobie jestem winna ,bo nie tylko pracą człowiek żyje i takie tam ...
że po co mi tyle tego zielicha ...
...kurcze chociaż Wy mnie pożałujcie
...w pracy zostałam sama z budową i 10 osobami na głowie ,a w domu z 300 sadzonkami pomidorów i 100 papryki ...i torbą leków przeciwbólowych ,już nie jestem twarda tylko miękka
...wczoraj w pracy dostałam ataku rwy kulszowej i padałam ,byłam sama i żeby nie kurier ,który przyjechał z Judytową paczką pewno laeżałabym do nocy ,bo nawet do telefonu nie dałam rady podpełznąć
Mam nadzieję,że zastrzyki ,końskie dawki postawią mnie jednak na nogi
...kurcze chociaż Wy mnie pożałujcie
...w pracy zostałam sama z budową i 10 osobami na głowie ,a w domu z 300 sadzonkami pomidorów i 100 papryki ...i torbą leków przeciwbólowych ,już nie jestem twarda tylko miękka
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Iduś...kochana...szczerze współczuję....bo sama to przeszłam....nawet doł azienki dojść się nie da....a co tam....przkręcić,ruszyć nogą....no wigóle...straszne....mnie po tygodniu puściło
ale leżałam w domu....a Ty musisz w tej pracy?????? nie da się kogoś tam postawić????? Zdrówka życzę
....a pomidory moje też nie posadzone....bo liche takie jeszcze....im by się przydały te Twoje zastrzyki 
współczycia
ale co za dużo to nie zdrowo
ja mam ogródek pod oknem od ulicy, ogródek z warzywami, skalniak, po jednej i drugiej stronie ogrodzenia kwiaty i dziecko w drodze
już się rozglądam co by tu zrobić by było mniej roboty
w planach mam posadzenie przy ogrodzeniu iglaki i krzewy ozdobne żeby nie trzeba było pielić
reszta musi zostać
w sobote miałam siać warzywa i chyba moje plany też legną w gruzach bo pogoda nie sprzyja i na weekend nadają deszcz
kuruj się i pamiętaj że grunt to się nie przejmować
ale co za dużo to nie zdrowo
ja mam ogródek pod oknem od ulicy, ogródek z warzywami, skalniak, po jednej i drugiej stronie ogrodzenia kwiaty i dziecko w drodze
już się rozglądam co by tu zrobić by było mniej roboty
w planach mam posadzenie przy ogrodzeniu iglaki i krzewy ozdobne żeby nie trzeba było pielić
reszta musi zostać
w sobote miałam siać warzywa i chyba moje plany też legną w gruzach bo pogoda nie sprzyja i na weekend nadają deszcz
kuruj się i pamiętaj że grunt to się nie przejmować
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iduś szczerze współczuję
nie przejmuj się niczym, zdrówko najważniejsze. Jak wykurujesz się to wszystko podgonisz, robota nie zająć. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się 
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ida wiem co czujesz , rwę kulszową mam opanowaną w pełnym tego słowa znaczeniu , długo ze mną była , zbyt długo! Musisz uważać teraz na każdy ruch , bo kiedy odczujesz ulgę , to nie znaczy że już będzie po , to tylko pierwsze objawy będą ukryte pod wpływem działania farmaceutyków , a do końca choroby jeszcze kawałek . Więc życzę Ci już w tej chwili ulgi ,a po niej, szybkiego zakończenia choroby. Nie forsuj się , bo ona lubi wracać 
Ida
wiem,że to żadna pociecha...mnie też pokręciło wrrrrrr lecę na ketonalu

wiem,że to żadna pociecha...mnie też pokręciło wrrrrrr lecę na ketonalu
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Iduś, mówisz rwa kulszowa ..i tak bardzo boli ? Mnie od tygodnia także coś dopadło, ale nie mam czasu na leżenie. Ból przeszywający od pośladka aż do nerki (jakby ktoś mi szpikulec tam wkładał). Czy to podobne objawy ? Jeżeli tak, to z czego to się bierze ?
W każdym bądź razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpoczywaj .Najwyżej posadzisz mniej pomidorków ale zdrowie najważniejsze. Oczywiście żałuję Ciebie z całego serca. M także Ciebie żałuje, ale musi dla porządku trochę nagderać. Wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim
W każdym bądź razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpoczywaj .Najwyżej posadzisz mniej pomidorków ale zdrowie najważniejsze. Oczywiście żałuję Ciebie z całego serca. M także Ciebie żałuje, ale musi dla porządku trochę nagderać. Wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki