Witaj Kaziu,dziękuję za miłe słowa Halinko no właśnie widziałam że u Ciebie są połamane wielka szkoda ,myślę że moje zwierzaki nam tego nie zrobią Pozdrawiam dziękuję za miłe odwiedzinki ;:25
; Dziś piękna i słoneczna niedziela więc wybraliśmy się na pobliską wyprawę,gdyby nie drzewo które kupiliśmy to wcale byśmy nie znali tego pięknego miejsca które znajduje się zaledwie 3 km od naszego domu ,jest to strumyk w małym zagajniku z wierzby no i nie tylko,wierzby były wycinane,są połamane co tworzy piękną bajkową scenerię,jesteśmy zauroczeni tym miejscem
Witaj fajnie że Ci się podoba,niestety nie wiem ale bardzo mi się podobała ale nie za bardzo miałam w co ją zapakować może innym razem coś pomyślę na pewno lubi cieniste miejsca,pozdrawiam cieplutko
Karinko, te dzikie zakątki ze strumykiem niesamowite Dobrze, że masz je blisko siebie i że są takie czyste. Aż miło się spaceruje i ogląda takie miejsca
A roślinka, o którą pytała Halinka, to kokorycz pusta. Lubi pruchniczną, liściastą glebę.
Troszkę dzisiejszego dnia jest już para azalia,lada dzień i zakwitnie flokay szydlaste i nareszcie po paru latach koryto z czerwonego piaskowca,znalazło swoje miejsce a do niego planujemy surfinie