Geniu, śliczne są Twoje białe sasanki
U mnie sasanki już przekwitają, narcyzy też, z wyjątkiem tych najpóźniejszych, pełnych. Ale tulipany już się szykują
A tulipanki to moje ulubione wiosenne kwiaty cebulowe; mam ich sporo i to najróżniejsze odmiany.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Dalu u mnie sasanki dopiero zaczęły kwitnąć , a w innym miejscu jeszcze są w pąkach tak że jeszcze będę się cieszyć dość długo .
Żonkile jeszcze też jeszcze będą kwitły przez dłuższy czas.
Mam też Sprekelie.....mam
ale nic nie wyłazi.... siedzi już ze dwa tygodnie w ziemi.....i nic.....
A moja biała sasanka ma aż...jeden kwiatek...ale jest piękny....
Geniu Sprekelia przepiękna, będziesz ją wysadzała do ogródka, czy jak zakwitła w donicy , to już w niej pozostanie
Prześlicznie kwitną Ci prymule, mnóstwo kolorków i takie piękne, no i oczywiście sasanki- cudo
Witaj Gieniu
Zaglądam 1 raz do ciebie do ogrodu i zabrakło mi słów,jestem pod wrażeniem,tyle piękności,pewnie musisz się przy nich sporo napracować,ale za tak wdzięczne kwiatuszki to warto
Odwiedziłem na razie tylko część 3 twojego wątku ale obiecuje że do poprzednich też zajrze.
Piotr to bordowy o pojedynczych kwiatkach ten mnie nie zawiódł i białe też no i jeden o pełnych kwiatach ciemny taki jak Ty sobie kupiłeś i jak miałam dla Ciebie kawałek , ale teraz pewnie już nie chcesz bo masz piękne swoje i to duże okazy .
Witaj Damian cieszę się że odwiedziłeś mój ogród .Jeżeli chcesz przejrzeć moje wątki to ja radziłabym Ci obejrzeć cz.10 z tamtego roku tam mniej więcej będzie wszystko co u mnie kwitnie
a w bieżącym wątku są jeszcze jakieś nowe nabytki .
Piotr zaraz poszukam zdjęcia , jakbyś nie wiedział ,że Genia to solidna firma jak coś obieca to pewne jak w banku , ale po zimie troszkę się ociągał nie kwitł w tym roku , ale to ten .