Izuniu - chatte
Aniu - Anna Guba 
dziękuję
Janeczko - maniusika 
za klonika zapłaciłam 25 zł

W sobotę byłam na działeczce i już go posadziłam w zacisznym miejscu, mam nadzieję, że będzie mu odpowiadało
Zeniu 
a ja dzisiaj zostawiam na balkonie, na noc, wszystkie moje doniczkowe wysiewy, bo widzę, że w pokoju, na meblościance się męczą i coraz gorzej wyglądają ... ciekawe jak jutro będą wyglądać
Geniu - e-genia 
a ja marzę o powojniku tanguckim, ze względu na kolor - żółty, mój ukochany i już dwa podchody mam nieudane
Jacku 
to mój pierwszy klonik, posadziłam go chyba w odpowiednim miejscu, teraz będę go prosiła, żeby ładnie rósł
Głodek na etykietce był żółty, kupiłam jeszcze nie kwitnący i jak zakwitł na biało, to wcale nie byłam tym faktem zachwycona, bo marzyłam o żółtym, dlatego teraz już kupiłam kwitnącego. Jak tylko przezimował, to podzielę go dla Ciebie i Oli.
Za chwilkę dodam zdjęcia moich narcyzków, to powiedz, który Cię interesuje, to zaznaczę, żeby wiedzieć.
Ja, w doniczce mam trzy bożykwity, to po przekwitnięciu jednego wykopię dla Ciebie
Aniu - Anna Guba 
pięknie dziękuję za informacje o powojnikach z B. Niestety nie byłam w sobotę w Biedronce, ale mam nadzieję, że u nas będzie dostawa w poniedziałek.