Aparat na pewno wezmę, u Ciebie są same cuda, nic tylko fotki robić

..następna która ma za daleko...agaxkub pisze:Józinku to ja nie pukam bo też oberwę... ale zawiadamiam, żebyś miejsce szykował, bo słonecznik wierzbolistny już wyłazi z ziemi, będzie można niedługo wykopać....
teraz orchidarium całkiem zarosło i należałoby coć przerzedzić..niestety to chyba niemożliwe bo są tak poprzerastane że nie ma szans żeby coś usunąć.Jigor944 pisze:![]()
Kwitnące Iryki piękne . nie wiem jak u ciebie ale u mnie już po nich śladu nie ma.![]()
W domu masz superowo. Amarylis, storczyki i inne roślinki. Mają świetne warunki![]()
Widzę, że tak jak ja lubisz domowe i ogrodowe ktoś mi powiedział że jak ktoś lubi wszystkie roslinki to jest Rasowym Ogrodnikiem
Józef pisze:teraz orchidarium całkiem zarosło i należałoby coć przerzedzić..niestety to chyba niemożliwe bo są tak poprzerastane że nie ma szans żeby coś usunąć.Jigor944 pisze:![]()
Kwitnące Iryki piękne . nie wiem jak u ciebie ale u mnie już po nich śladu nie ma.![]()
W domu masz superowo. Amarylis, storczyki i inne roślinki. Mają świetne warunki![]()
Widzę, że tak jak ja lubisz domowe i ogrodowe ktoś mi powiedział że jak ktoś lubi wszystkie roslinki to jest Rasowym Ogrodnikiem
Jakoś nie mogę się zmobilizować żeby porobić zdjęcia bo kwitnie jeszcze parę storczyków..chyba muszę poprosić jakiegoś fotografa(kę).
Te korony rosną pod wierzbą i to mnie bardzo nie pasuje ale pasuje im...te są zawsze ogromne..mają do półtora metra.Dla porównania na drugiej fotce..w innym miejscu-o wiele mniejsze.igor944 pisze:Józefie![]()
Zaskoczyły mnie twoje korony są na prawdę gigantyczneJak zakwitną koniecznie je obfoć.