Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Dobrze ,że umiecie mnie pocieszyć ,gdyby nie to że to prawa ręka ale teraz chociaż nauczę się robić lewą ręką . Najgorzej te Ą Ę reszta to pikuś pan Pikuś .
ANUŚ nie zauważyłam stopnia no cóż zdarza się . Jedna jest do Grahamka a druga na razie jest ??? Ważne ,że je mam
GRAŻYNKO oby tylko zrobiła się pogoda wtedy będzie i ochota do pracy nawet jedną ręką
DANUSIU już 1 dzień za mną a jak zrobi się pogoda to nawet się nie obejrzę jak to minie
EWUNU no dodatkowe obciążenie na plecach . Zobaczymy jak będą rosnąć
KRYSIU kupiłam także wióry rogowe .Wiem ,ę muszą mieć przepuszczalną ziemię tylko skąd ja teraz wezmę takiego grubszego żwirku . Muszę nad tym podumać
ANUŚ nie zauważyłam stopnia no cóż zdarza się . Jedna jest do Grahamka a druga na razie jest ??? Ważne ,że je mam
GRAŻYNKO oby tylko zrobiła się pogoda wtedy będzie i ochota do pracy nawet jedną ręką
DANUSIU już 1 dzień za mną a jak zrobi się pogoda to nawet się nie obejrzę jak to minie
EWUNU no dodatkowe obciążenie na plecach . Zobaczymy jak będą rosnąć
KRYSIU kupiłam także wióry rogowe .Wiem ,ę muszą mieć przepuszczalną ziemię tylko skąd ja teraz wezmę takiego grubszego żwirku . Muszę nad tym podumać
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Jadziu, a jak sztoberki? 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu wiosna wszystko szybciej się goi, więc będzie dobrze
, ze wszystkim jeszcze zdążysz na czas.
Ja po postrzale, też dochodzę do sił, więc razem będziemy powolutku się zbierać do pracy.

Ja po postrzale, też dochodzę do sił, więc razem będziemy powolutku się zbierać do pracy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyno, oszczędzaj się
Trzymam kciuki za Twoje zdrówko. Na ogródku nie szalej, bo mój M-ek za dużo szalał i mu się obojczyk rozjechał
Tak więc musisz wziąć na wstrzymanko !! Wiem wiem.. łatwo mówić... Zakupy piękne!!
Też jestem ciekawa jak sztobry?
Też jestem ciekawa jak sztobry?
- JAKUCH

DOMIŚ nie zaglądanie do nich wyszło im na zdrowie . Niektóre już puszczają listki i kalusy ,tak że powoli zaczynają dobrzeć . Trochę to długo trwa . Wasze już dorodne na pewno .Mam jeszcze ziemię i chyba zacznę młodszego wnuka uczyć ogrodnictwa
AGA dzisiaj jestem jak wypluty cukierek totalna beznadzieja . Co chwilę się kłade gdyż nie przespana nocka daje o sobie znać . Wiesz jak to mówią roboty jeszcze nikt nie przerobił .
GRAŻYNKO za dużo pracy w wodzie tak mawiała moja ŚP. babcia dlatego potem zastrzały . Cieszę się pomidorkami ,gdyż przez tydzień fajnie podrosły .Twoje na pewno również podrosły i zmężniały . Gdzie Ty je wszystkie wysadzisz

AGA dzisiaj jestem jak wypluty cukierek totalna beznadzieja . Co chwilę się kłade gdyż nie przespana nocka daje o sobie znać . Wiesz jak to mówią roboty jeszcze nikt nie przerobił .
GRAŻYNKO za dużo pracy w wodzie tak mawiała moja ŚP. babcia dlatego potem zastrzały . Cieszę się pomidorkami ,gdyż przez tydzień fajnie podrosły .Twoje na pewno również podrosły i zmężniały . Gdzie Ty je wszystkie wysadzisz
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu. Cóż ja tu czytam, masz gips, a roślinki trzeba posadzić, Jak wytrzymasz do poniedziałku to mogę przyjechać po pracy i ci pomóc. Dla mnie to żaden problem naprawdę. Moge być u ciebie 17:20 - do zachodu słońca uporamy się z wsadzaniem raz dwa 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- marzanka

- Od: 21 lut 2010, o 22:01
A ła ,to boli ,wiem bo miałam
szybkiego zdjęcia gipsu życzę
A ogródek w przebudowie ? mało widać ,roślinki z nowego zakupu super 
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Jadziu zginęłaś mi na jakiś czas
,ale już jestem i dowiaduję się o gipsie
.
Mam nadzieję,że będzie okey
Clematis marzenie

Mam nadzieję,że będzie okey
Clematis marzenie
- JAKUCH

IWONKO nie będzie chyba tak żle . Bardzo dziękuję za pomoc ale najpierw muszę zdobyć żwirek ,żeby zrobić goryczkom porządne ieszkanie . Na kawę jak najbardziej zapraszam
MARZANKO niestety poprzewracałam go do góry nogami i zanim zacznie mi się podobać niestety trochę to potrwa
HALINKO nie było mnie przez tydzień ,gdyż byłam u mamy no i wróciłam z na szybko gdyż tam upadłam tak niefortunnie . Mam nadzieję ,że to szybko minie
MARZANKO niestety poprzewracałam go do góry nogami i zanim zacznie mi się podobać niestety trochę to potrwa
HALINKO nie było mnie przez tydzień ,gdyż byłam u mamy no i wróciłam z na szybko gdyż tam upadłam tak niefortunnie . Mam nadzieję ,że to szybko minie
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Jadziu
Z przykrością przeczytałam o Twoich dolegliwościach... mam nadzieję, że szybko zdejmą gips.
Gratuluję zakupów!! Mam Multi Blue i bardzo mi się podoba, jest dużo ładniejszy niż na metkach
Pozdrawiam Cię serdecznie
Z przykrością przeczytałam o Twoich dolegliwościach... mam nadzieję, że szybko zdejmą gips.
Gratuluję zakupów!! Mam Multi Blue i bardzo mi się podoba, jest dużo ładniejszy niż na metkach
Pozdrawiam Cię serdecznie
- JAKUCH

Witam wszystkich miłych gości . Jak na razie to zapowiada się piękny dzień . Dziś czuję się ciutek lepiej . Jednak nie przespana noc daje sie we znaki . Mam nadzieję ,że posiedzę trochę w ogródku
MONIU brat również mi mówił ,że w rzeczywistości jest ładniejszy tylko nie wiem czy na jesień trzeba go obciąć czy na wiosnę . na razie tak wygląda niebo ,ale przebija słonko
To dzisiejsze fotki moich podopiecznych
ten jest już w nowym domku
MIŁEGO WEEKENDU
MONIU brat również mi mówił ,że w rzeczywistości jest ładniejszy tylko nie wiem czy na jesień trzeba go obciąć czy na wiosnę . na razie tak wygląda niebo ,ale przebija słonko
To dzisiejsze fotki moich podopiecznych
ten jest już w nowym domku MIŁEGO WEEKENDU
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj JADZIU!
Zdradź mi sekret, jak Ty to wszystko pomieścisz na swojej działce. Sadzonki piękne.
Winogrona na pokaz.

Zdradź mi sekret, jak Ty to wszystko pomieścisz na swojej działce. Sadzonki piękne.
Winogrona na pokaz.
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Witaj Jadziu. Ranny z Ciebie ptaszek. Żeby tak w sobotę się zrywać
I tak teraz musisz sobie odpuścić pracę w ogrodzie. No chyba, że jedną ręką popijać kawkę. Choć jeszcze pogoda nie za bardzo dopisuje.. Oszczedzaj się, bo praca nie zając a zdrowie tylko jedno. Szybkiego powrotu do pełni sił Jadziu 
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- JAKUCH

Byłam do teraz w ogródku i wszystko powsadzałam co przywiozłam oprócz goryczek . Clematisa pomógł mi wnuczek wyciągnąć z doniczki a resztę wszystko sama zrobiłam . Wprawiam się teraz w posługiwaniu się lewą ręką .
KRYSIU winogrony pójdą po bokach i parę szt. posadzę na podwórku . Jak ta waląca się altana zostanie rozwalona to po obu bokach tej nowej będą rosły winorośle . Zanim obrodzą to jeszcze sporo wody upłynie . Nie wiesz ,że wszystkie ogródki są z gumy
OLU wcześniej poszłam spać to i wcześniej wstałam . Ztakim egiptem to nawet spanie nie za bardzo odpowiada ani się dobrze obrócić gdyż zaraz człowiek się budzi . Porobiłam trochę fotek

KRYSIU winogrony pójdą po bokach i parę szt. posadzę na podwórku . Jak ta waląca się altana zostanie rozwalona to po obu bokach tej nowej będą rosły winorośle . Zanim obrodzą to jeszcze sporo wody upłynie . Nie wiesz ,że wszystkie ogródki są z gumy
OLU wcześniej poszłam spać to i wcześniej wstałam . Ztakim egiptem to nawet spanie nie za bardzo odpowiada ani się dobrze obrócić gdyż zaraz człowiek się budzi . Porobiłam trochę fotek

- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Jadziu moje fioletowe sasanki dopiero wyglądają z ziemi
Masz spore hiacyntowe pole
,tyle posadziłaś czy już się tak rozmnożyły 
Masz spore hiacyntowe pole