Sama w to nie wierzę, ale storczyki i hibi upchnięte Tylko ratowany grudniczek przypłacił to przeniesieniem na szafkę. Ale, że do kwitnienia jeszcze długo to na pewno mu się na lato lepsze miejsce znajdzie jak już działkowe pójdą na działkę Adamie Dziękuję Hibi niestety zrzucił największy pączek, ale myślę, że będzie żółty lub beżyk jakiś. Brałam takiego co nie będzie czerwony Wioleto Przekazałam kwiatkom
Dzisiaj u ciebie była wymarzona pogoda do robienia zdjęć w plenerze , nie to co u mnie , leje trzeci dzień i końca nie widać .
Ładne masz narcyze dwukolorowe mam podobne , ale nie chcę też fotek wstawiać w doniczkowym , bo zrobi się wątek ogrodowy .
Adamie gdyby nie zimny wiatr to było prawie jak w lecie
A tu żeby nie było że wątek ogrodowy, fotki z ostatnich dni
Moja storczykowa mini-dżungla i jedyna, ale za to wspaniale kwitnąca fuksja, która postanowiła na jednym bacie dorównać mi wzrostem...Ale z takimi kwiatkami szkoda mi ciąć..
Ostatni (jakoś mniej pełny) kwiatek hibka i nowy pączek kalli
I szczepeczka białego grudniczka od bardzo miłej mamy koleżanki z roku
Kwiatki jeszcze nie wszystkie, ale reszcie nie miałam kiedy fotek zrobić..nadrobię zaległości w jakiejś wolnej chwili Hipek już na dniach rozkwitnie. Nadal pączki jasne więc czerwony nie będzie na pewno. Widziałam u znajomej takiego, u niej już kwitnie. Ma białego, ale istne cudeńko. Jak mój będzie taki, i w dodatku różowy, to dech zapiera
Ewo , tylko pozazdrościć takiej dżungli storczykowej , fuksja troszkę pospieszyła się z kwitnieniem, ale taki widok
zawsze jest mile widziany. Kalla i hibek bardzo mi się podobają i jakie olbrzymie sadzonki .
Ewo jestem pod ogromnym wrażeniem fuksji....cudne ma kwiatuszki i to jeszcze o tej porze roku
W ogródeczku jak kwitnąco i kolorowo
Storczykowa mini-dżungla wygląda super
Hibcio i kalia kwitną fantastycznie
Ewelino, Maribat, Adamie, Andziax Dziękuję za miłe słowa
To wczesne kwitnienie fuksji wiąże się zapewne z tym, że ja jej nie zimuje... Ma więc o wypuszczanie nowych listków mniej roboty
Witaj Ewo
Ale nowych zdjęć u ciebie,piękne storczyki kupiłaś,wspaniałą masz dżungle na oknie,nie mogłem się napatrzeć,wszystko ci pięknie kwitnie,ale zaskoczyła mnie twoja fuksja tak wczesnym kwitnieniem,moje zaczynają kwitnienie dopiero około połowy maja,ale piękna jest.