Działka na Kaszubach - amba19
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ambo, przespacerowałam sie bądź co bądź przy latarce ale to mi wystarczyło.
Masz piękny ogród a zdjęcia gladioli i astrów poraziły moje słabe oczy. Pięknie!

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Ambra 19-ja też czekam na nowe zdjęcia.
Bardzo mi się u Ciebie podoba!Piękna irga,ziemowity i wiele innych roślin...I motylki.....

Bardzo mi się u Ciebie podoba!Piękna irga,ziemowity i wiele innych roślin...I motylki.....
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
Mam działkę,na której kiedyś będzie stał mój dom.Na razie stoi ruina otoczona dziczem,ugorem i chwastowiskiem w jednym.Odkryłam to forum przez przypadek i tak mnie wciągnęło,że dzisiaj obiad przypaliłam....Powolutku oglądam Wasze ogrody,zbieram rady, podpatruję....Może niedługo i ja będę miała coś na kształt ogrodu?amba19 pisze:Witaj s..oniu, widzę że od niedawna jesteś z nami. Miło mi że podoba Ci się moja działka. Czy też masz ogród czy interesujesz się ogrodnictwem bardziej teoretycznie?
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
S..oniu na pewno będziesz miała piękny dom i ogród. Tutaj wielu użytkowników będzie ci służyło radą, pomocą a także będą się z tobą dzielić swoim doświadczeniem a nawet nadmiarem roślin!! Można też podpatrzeć wiele ciekawych pomysłów i rozwiązań, które można wykorzystać u siebie.
Nie dziwię się że przypaliłaś obiad, mnie udało się kiedyś doszczętnie spalić czajnik (a nawet zapomniałam że chciałam KAWĘ) Cieszę się że dołączyłas do nas - ale uważaj to forum uzależnia
Nie dziwię się że przypaliłaś obiad, mnie udało się kiedyś doszczętnie spalić czajnik (a nawet zapomniałam że chciałam KAWĘ) Cieszę się że dołączyłas do nas - ale uważaj to forum uzależnia

Mnie to mówisz????
Mąż mi zagroził wprowadzeniem hasła do komputera.....
Mąż mi zagroził wprowadzeniem hasła do komputera.....
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
- amba19
Hej dziewczyny! Jutro zaplanowany wyjazd na działkę. Co prawda nieopatrznie obejrzałam prognozę pogody i jak zobaczyłam zmasowane opady w calym woj.pomorskim to mnie trzęsie do tej pory, ale może nie będzie tak żle. Mam nadzieję że przyjaciele którzy mnie zabierają nie wystraszą się deszczu i pojadą mimo wszystko. Nie byłam na działce od 3-4 tygodni i strasznie mnie tam ciągnie. 

- amba19
Jolciu jesteś czarodziejką- przez cały weekend padało może 20 minut!
Amlos,Lady-r, Piku wykopałam mojego słoneczniczka i wydaje mi się, że na korzeniach są jakieś zgrubienia. Trudno je nazwać bulwami, ale wykopałam młode roślinki, ktore rosły na obrzeżach kępy - bo nie chciałam demolować mojego kącika przy furtce do sąsiada. Wklejam kilka zdjęć.

Amlos,Lady-r, Piku wykopałam mojego słoneczniczka i wydaje mi się, że na korzeniach są jakieś zgrubienia. Trudno je nazwać bulwami, ale wykopałam młode roślinki, ktore rosły na obrzeżach kępy - bo nie chciałam demolować mojego kącika przy furtce do sąsiada. Wklejam kilka zdjęć.