Dziękuję wszystkim moim Gościom.
Rozpacz, smutek i uczucie beznadziejności, ale życie musi się toczyć dalej, tylko tak trudno się
pozbierać.
Halinko-

dziękuję.Bardzo ciekawy krzew sobie kupiłaś - zimozielony.Tylko pamiętaj, że on jest z rodziny wrzosowatych, wymaga kwaśnej gleby.
Gosiu- Margo 
,bardzo Ci dziękuję za miłe słowa.Róża przy pergoli przetrzymała zimę, ale na przedwiośniu przemarzła, także nie wiem, czy zakwitnie.
Ewo- wielke dzięki. Witaj w moim ogrodzie

.
Aniu DS- dziękuję, jesteś bardzo miła.
Halinko- dziękuję za informację, odnośnie magnolii, ale w naszej Biedronce były tylko różaneczniki.
Gosiu 22- teraz już wiesz ,gdyż razem z całą Polonią śledzicie, jakie nieszczęście spotkało nasz kraj.
Adrianno- witaj

.
Różanecznik jest biedronkowy.Guzikowiec- 10 zł , byliny chyba po 3.Także ceny całkiem przystępne.w ogóle zauważyłam, że ceny roślin w Centrach Ogrodniczych,porównując do dochodów
co roku spadają.Gdy zakładaliśmy ogród- 10 lat temu, wszystko było o wiele droższe.
Moniko- gęsiówki faktycznie są ozdobne z lisci , gdyż kwiat mają niezbyt ciekawy.
Wiktorio- dziękuję za odwiedziny.

Nie noszę sie z zamiarem kupowania glicynii, nawet gdyby były tańsze,gdyż jeśli zimę prztrzymają , to i tak wiosenne przymrozki wykończą pąki kwiatowe - ja mam ogród na wschodzie regionu.Dziękuję Ci bardzo za wiadomość o kielichowcu, a i
wawrzynkiem główkowym także bym nie pogardziła.Podobno we Florexpolu po niedzieli ma być nowa dostawa.Dziękuję również, że odpowiedziałaś za mnie Adriannie.
Andrzeju- wydaje mi się, że w Twoim regionie glicynie będą rosły wspaniale, więc się już dłużej nie wahaj i kupuj , a ja będę podziwiała u Ciebie.
Małgosiu- 1/10 ceny z 245, to jest całkiem do przyjęcia.Pisała Ania i Dala, że glicynie , jak
już się zadomowią, to szybko rosną i kwitną, tylko podobno trzeba je co roku przycinać.