Fuksja - choroby i szkodniki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 gru 2009, o 12:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Fuksja - choroby i szkodniki
Ok. Jak dotrą zrobię zdjęcia.
- raistand
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
Już wysyłają 

-
czekam na paczke12
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
a ja myślałam, że wysyłka zajmuje im kilka dni... pozostaje mi czekać bo zamawiałam przed Wielkanocą
- raistand
Ja zamawiałem na początku marca.
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
i ja zamawiałam na początku marca i strasznie juz się martwiłam bo jednak parę dobrych groszy przelałam a oni nawet nie raczyli odpisać na meila, dobrze że Agniesia mi napisała że już wysyłają to i nadzieja powróciła 

-
- 100p
- Od: 16 mar 2009, o 13:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja też nie dostałam ani jednego maila - mimo kilku wysłanych przeze mnie. Nawet dzisiaj w poludnie wypełniłam jeszcze formularz kontaktowy na ich stronie i... tradycyjnie cisza. Nie podoba mi się to - tyle zakupów zrobiłam przez Internet i z takim czymś się nie spotkałam. Nadzieję ciągle mam, ale pewności niestety nie. :xanetta pisze:i ja zamawiałam na początku marca i strasznie już się martwiłam bo jednak parę dobrych groszy przelałam a oni nawet nie raczyli odpisać na meila, dobrze że Agniesia mi napisała że już wysyłają to i nadzieja powróciła
Ania
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
Ja dzisiaj dostałam fuksje... Zamawiałam w styczniu... Jestem bardzo zadowolona!
W kartonie były takie plastikowe pudełka- po 3 szt fuksji w środku. Miałam 12 tych pudełek...
Przyszły nienaruszone. Wczoraj miałam wieczorem maila- a dziś kolo 11.30 przyjechał kurier...

W kartonie były takie plastikowe pudełka- po 3 szt fuksji w środku. Miałam 12 tych pudełek...

Przyszły nienaruszone. Wczoraj miałam wieczorem maila- a dziś kolo 11.30 przyjechał kurier...

Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
-
Moje też dotarły ale zobacze je dziś bo podałam adres wysyłki do moich rodziców bo jestem do póżna w pracy a listonosz u mnie jest już o 12. Dam znać i zrobie zdjęcia żeby was uspokoić.
Jeśli się denerwujecie to zadzwońcie do Pani Izabeli. Podam wam numer na pw
Jeśli się denerwujecie to zadzwońcie do Pani Izabeli. Podam wam numer na pw
- raistand
Lepiej nie dzwońcie do pani Izabeli. Niech pani Izabela spokojnie paczki pakuje.
Ja spokojnie czekam. I tak na dworze zimno a na oknach miejsca nie ma.

Ja spokojnie czekam. I tak na dworze zimno a na oknach miejsca nie ma.

-
- 100p
- Kontakt:
A ja - uwaga - dostałam wreszcie maila. Napisano, że wszystkie fuksje już są zapakowane i czekają na wysyłkę, która będzie się odbywać od poniedziałku do środy.
Ania
Moje fuksje zimują w piwnicy.Jest widna ale niezbyt ciepła.Fuksje nie potrzebują ciepłego miejsca do przechowania,bo nie podlewa sie zbyt często bryły korzeniowej.Smellycat pisze:Dziękuję Pestko za radę, ale niestety gałązki są suche - szkoda mi ich.![]()
Zamówiłam na stronie fuchsiahybrida kilka nowych sadzonek - poradź, gdzie je przechowywać, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Wiem, że nie są drogie i można co roku kupować nowe, ale trochę żal, jak umierają...
Fuksje kupuję na ryneczku na początku maja.Są rozkrzewionymi krzaczkami,często już kwitnącymi.Mam pewność ,ze żadna mi nie padnie i jest opryskana przeciw chorobom grzybowym i mszycom.
-
-
- 100p
- Kontakt:
Też chciałabym jakiś gratis
A ile sztuk zamówiłaś? Może wtedy się wyjaśni, od ilu są gratisy? A... i mam jeszcze pytanie, czy one są jakoś oznaczone? Czy wiadomo, która fuksja jest jakiej odmiany?>

Ania
Ja zamawiałam Fuksje dokładnie 7 marca . Kilka dni temu pytałam o termin wysyłki i otrzymałam odpowiedz , że zostanie wysłana końcem kwietnia . O dokładnym terminie wysyłki zostanę jeszcze poinformowana . Tak więc nie panikujcie , wcześniej czy póżniej wszyscy otrzymamy zamówione fuksje