Witajcie dziewczyny

.
Lisko, za te okaziki zapłaciłam 49zł/szt. Były jeszcze większe za 55 zł, oraz mniejsze za 35 i 39 zł.
Asiu, kupiłam u Uzdowskich

.Wczoraj chyba szkółka była pierwszy dzień otwarta. Nie miałam czasu na rozglądanie, bo dzieci w samochodzie były, wiec tylko porwałam piwonie (w sumie tylko po to tam pojechałam-znaczy się obadać teren czy MOŻe SĄ piwonie

) i do domu jechałam. Rok temu też mieli te piwonie tylko, że był to tylko jeden mały patyczek za 50 zł!W tej chwili taka sama wielkościowo sadzonka kosztuje 35 zł. Strasznie chciałam rok temu ją kupić, ale potem zrezygnowałam. Teraz się z tego cieszę, bo mam kilkukrotnie większą roślinę za te same pieniądze.
Andrzej-Raistand trochę ostudził mój zapał wizją kiepskich korzeni. Pójdę później obejrzeć co w doniczkach siedzi

.
Vitroflora jest już otwarta od 2 tygodni! Przed świętami mieli śliczniutkie stroiczki, bratki. Mam właśnie dziś w planach przejść się na spracerek i zobaczyć czy coś nowego już dowieźli. Największy szał będzie pewnie w maju, gdy będą pelargonie, surfinie itp, itd.
Stasiu, twojego szaleństwa zakupowego nie przebiję hihi. U ciebie to wręcz hurt

. Sama jestem ciekawa czy sprostam wymaganiom tej rośliny, a przynajmniej będę się starać. Może kupisz i będziemy wspólnie się martwić