Moje pieszczochy gruboszki i inne
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje pieszczochy gruboszki i inne
Kariniu, nie mogę się napatrzeć na Twoją Crassulę z pierwszego zdjęcia z pierwszej strony... Ech ile bym dała chociaż za informację, gdzie taką można kupić (choć małą szczepunienieczkę).
Każdy wiele by dał 

BARDZO DZIEKUJE ZA POMOC W NAPISANIU PODPISU,Jak widzicie udalo siępingu pisze:Karino, to podpowiem.KARINIA pisze: Ja po prostu w podpisie wkleiłam link do mojego wątku bo też nie umiem zrobić tego porządnie jak inni.![]()
Skopiuj do podpisu kod poniżej (to co wyświetliło się na zielono na białym tle):
i powinno w podpisie pojawić się to:Kod: Zaznacz cały
[url=http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=27618]Moje pieszczochy gruboszki i inne[/url]
Moje pieszczochy gruboszki i inne
Oczywiście zamiast tekstu "Moje pieszczochy gruboszki i inne" możesz wpisać inny, skopiowałam tylko tytuł Twojego wątku.

Karinko na all.jest dziwna crassula,ma zębate z bialym środkiem listki,jeśli cie interesuje 

- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj śliczne sukulenty otrzymałaś od kasi.

kati-1976 pisze:No tak, dla chcącego nie ma nic trudnego.KARINIA pisze:A ja myślę,że to się da zrobić. Jutro pogadam z zięciem i może będę wiedziała![]()
![]()
Co Ty kombinujesz Karinko?
Dobranoc
Kasiu,Pingu nie wykluczam tej możliwości.Jak mi się uda to na pewno Wam pokażępingu pisze:Oooo, czy tutaj jakiś crassulkowy import się szykuje?![]()

Kasiu86 ,Mandragoro jak tylko znajdę takiego podeślę Wam link

Lidko cieszę się ,że Ci się udało z tym podpisem

Ciąg dalszy mojego eksperymentu.Od 17 kwietnia kilka gruboszków nieprzerwanie jest na balkonie ( z wyjątkiem 2 nocy kiedy to temperaturę zapowiadano na 0 lub 1 stopień)
To jest dzisiejsze zdjęcie zwykłego zielonego grubosza.Dostał takie piękne,duże ciemnozieline liście i czerwone łodyżki aż się nie mogę napatrzyć.

A od dwóch dni stoi tam c.o.sunset i humcia.całe i zdrowe

Hobbitek też ma się dobrze

To jest dzisiejsze zdjęcie zwykłego zielonego grubosza.Dostał takie piękne,duże ciemnozieline liście i czerwone łodyżki aż się nie mogę napatrzyć.

A od dwóch dni stoi tam c.o.sunset i humcia.całe i zdrowe

Hobbitek też ma się dobrze

Nadal jest
jeszcze sześć dni 

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Karinko widać służy spędzanie roślinką na dworze bo mają się świetnie i aż nabierają kolorków
Ja jeszcze się boję zostawiać te moje domowe na dworze na noc i muszę tak z nimi latać w tą i z powrotem ale chwilowo mi to jeszcze nie przeszkadza

Ja jeszcze się boję zostawiać te moje domowe na dworze na noc i muszę tak z nimi latać w tą i z powrotem ale chwilowo mi to jeszcze nie przeszkadza

Czy ktoś wie jaka jest minimalna temperatura dla senecio herreianus?
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajna paczuszka.
Ja też zdecydowałam się zostawić na dworze jednego małego gruboszka, ale chyba za dużo słońca było, bo się czerwony zrobił.

Ja też zdecydowałam się zostawić na dworze jednego małego gruboszka, ale chyba za dużo słońca było, bo się czerwony zrobił.
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats