Kochane, witam Was serdecznie
Nastał radosny czas Świąt, czas spotkań rodzinnych i odpoczynku. Po wiosennym sprzątaniu ogrodu stanie przy garach to czysty relaks

Pogoda dopisuje, więc coraz więcej bylin budzi się do życia i lada moment zakwitną kolejne cebulowe.
Wczoraj byliśmy złożyć życzenia w ogrodniczym, przy okazji kupiłam kilka bylin i rh Polarnacht, bo jeszcze go nie miałam
Izuniu, dziękuję

Porządki zrobiłam, ale ledwo żyję

Po Świętach zacznę sadzić lilie i pozostałe rośliny, które przyjdą.
Lucy, miło,że zajrzałaś

Rzeczywiście nie mogę się doczekać!! Oby nie było przymrozków!
Krysiu, wiosna przyszła!! Z cebulowych zakwitły niektóre krokusy i irysy reticulata- zdjęcia na poprzednich stronach. Wiele bylin już wystartowało, w ogrodzie robi się coraz ładniej.
Alinko, dziękuję za odwiedziny

Jestem ciekawa, co zamierzasz kupić? Szczerze mówiąc nigdy nie korzystałam z marketów ogrodniczych, więc nie wiem, jaki mają wybór.
Uleńko, przynajmniej zrobią Ci porządek i może zniwelują te górki!! Zawsze podziwiałam Twoją pracę na tych skalistych zboczach!!
Cieszę się, że czosnek się "znalazł"

Nie pamiętam, jaki wysyłałam, ale wszystkie ładnie się prezentują. Nie przepadam tylko za tym dziwadłem Hair
Lilie zamówiłaś piękne!! Kilka z nich mam. Najwcześniej zakwitną azjatyckie, potem LA, na końcu orienpety. Te ostatnie rosną bardzo wysoko, w drugim roku uprawy osiągają 2 m!
I dekoracja świąteczna
Wszystkim moim Gościom życzę, aby nadchodzące Święta były czasem nadziei, pokoju i radości.
Wesołych Świąt