Witam
Wprawdzie dzisiaj mocno zachmurzone, ale nie da się ukryć, że już wiosna!
Isiu wiosną wszędzie jest cudnie
Dalu, to najpiękniejszy moment, szczególnie wiosną jak możesz rano wyjść do ogrodu i popatrzeć co w trawie piszczy
Moniczko ( mora), oglądaj, oglądaj, ja Twój ogród też oglądam

A róże.. zobaczysz niedługo jak cudnie będzie we wszystkich ogrodach! Dziewczyny takie piękne odmiany posadziły i mają dużo więcej róż ode mnie, to dopiero będzie uczta, patrzeć jak u nich urosną i jak cudnie są skomponowane.
Izunia (liska), kupuj, kupuj te krokusy, to takie kolorowe perełki wiosną
Iza ( aleb-azi), no fakt roszczeniowa jesteś

Katalpę pokażę, ale uprzedzam brzydka jest bo nie cięłam jej poprzednio porządnie i regularnie

Zdjęcie zrobię jeszcze w tym tygodniu, zapomniałam .. sorki ....
Jeśli chodzi o róże, są już po wstępnym cięciu, ja taka delikatna jestem... do akcji ruszy jeszcze mój M, on się nie pieści z różami

tylko tnie ile wlezie... Już mam zdjęcie przed, po moim cięciu i potrzebuję jeszcze po cięciu ostatecznym
Aniu ( AniaDS), odgapiaj, odgapiaj... Jedyny problem z krokusami jest taki, że szybko przekwitają... Ale jest na to sposób.... W cieniu wychodzą później i można je też wsadzać później, ja część moich sadziłam w grudniu i te teraz ładnie kwitną.
MałaRybko, byłam u Ciebie
Tess, olki na tarasie, psianka bez liści będzie jeszcze tak przynajmniej 2 tygodnie. Moja też wygląda ja suszka
Iza - już pokazuję zdjęcia tym tęskniącym
Margo- Gosiu, możesz chodzić głośno

Cieszę się, że do mnie zaglądasz, zapraszam częściej i dziękuję za miłe słowa
No to jedziemy z tą wiosną ... Muszę przyznać, że zdjęcia robię codziennie, ale patrzę dzisiaj a te sprzed 2, 3 dni nieaktualne.
Pokazały się fiołki, uwielbiam je, ślicznie się rozrastają ..
Bardzo podobają mi się białe krokusiki, Iza coś dla Ciebie
Ciemiernikowi zaglądnęłam w oko

Ciężko się je fotografuje..

Pokazały się przebiśniegi, 3! myślałam, że zginęły, sadziłam je w grudniu...

No i teraz tak już naprawdę wiosennie ..
Już 3 raz poprawiam posta, za dużo się uśmiechałam......