Agniesiu ten mały żonkil wychylił się przed szereg reszta w pąkach krokusy mnie cieszą bardzo jak słońce na nie świeci pieknie sie rozwijają, wyjatkowo w tym roku kwitną wszystkie na raz
Monisiu u mnie wiosna troszke wczesniej może dlatego że u Ciebie więcej cienia, za chwilke i Ty będziesz miała wiosennie dookoła dziekuje za miłą niespodziankę dzisiaj
No cześć Isiu To co wiosna na całego?
I zakupy, słyszałam, jakieś poczyniłaś?
Ja "zapchałam" już cały balkon i mąż zabronił ni kupować, dopóki nie posadzę tego co mam. Słusznie zresztą.
Pozdrawiam Kasia
witajcie dziewczyny te z dalekich gór i te bliższe
własnie wróciłam z ogrodu podrapana niemiłosiernie cięłam dzisiaj różyce
Smoczycomiła zdjęcia ogrodowe na bieżąco, juz się nie mogę doczekac tych zielonych brzózek i różyczek
Kasiu ja na razie z zakupami nie szaleję, dokupiłam jedynie jabłonkę i 3 różyczki ale na tym koniec no jeszcze Hansa i zobaczymy co giełda w Łącku majowa pokaże i jak powycinane różyczki będą rosły...Teren do obsadzania masz duży to i zakupów dużo ale M ma rację najpierw posadź to co masz po szkoda byłoby zmarnować.
Monisiu wbrew zapowiedziom pogodowym słoneczko dzisiaj dopisało teraz pod wieczór popadał lekki ciepły deszczyk, obcinałam dzisiaj różyczki porządkowałam rabaty troche boli kręgosłup i ręce. Lada chwila zakwitnie forsycja i tulipany
Isiu jak widzę napracowałaś się w ogródku, ale na święta będzie pięknie i czyściutko i można będzie w pięknym wysprzątanym ogródeczku wypić kawę, oby tylko pogoda dopisała