Anka wczoraj nie poszłam jednak na działkę była tak zmienna pogoda gdy wróciłam z Kauflandu zaczęło padać więc się przebrałam i gdy wyszło na moment słonko nie chciało mi się ponownie ubierać.
Za to dzisiaj poszłam.
Goryczko dzisiaj zrobiłam kilka zdjęć jednak u mnie nie ma tak dużo pięknych wiosennych kwiatów jak u Ciebie.
Grażynko z tego co czytałam o kaktusie wielkanocnym to od października do marca powinien przejść spoczynek w zimnym pomieszczeniu około 10 stopni by zakwitły.Gdy nie przejdą tego spoczynku w chłodzie nie będą kwitły.
Ida miło mi że Ci się u mnie podoba ale daleko mi do Ciebie.
Nelu jak tu się oprzeć skoro one takie piękne, szkoda że krótko kwitną, ale w zasadzie wszystkie kaktusowate kwitną krótko ale kwiaty mają bajeczne.To że twój nie kwitnie to właśnie przyczyna nie dania mu czasu spoczynku w chłodzie.
Elu wrzośce nie zasilam niczym w porównaniu z wrzosami które zasilam osmocote,a mimo to słabo rosną.
Moniu jest podobno jeszcze więcej kolorów ale u nas były tylko cztery.Ja będę w Warszawie
9,10 lipiec.
Życzę dobrej nocki
Jadziu jestem ciekawa czy odwiedziłaś Kaufland i czy skusiłaś sie na kaktusa wielkanocnego.
Aniu bo tylko 4 były gdyby było więcej kolorów na pewno bym kupiła.