Ludzie? Z motylka?100krotka pisze:My dizsiaj uwolniliśmy motylka, który zimował w kościele...ale nie wiem, czy z niego będą ludzie...

Aga... przeceniasz naturę...
Ludzie? Z motylka?100krotka pisze:My dizsiaj uwolniliśmy motylka, który zimował w kościele...ale nie wiem, czy z niego będą ludzie...
Jadziu, nic się nie martw... jak widzisz na fotkach moich sprzed 2 lat, miałam je w ziemi na podgrzewanej podłodze i dopiero po 3 tygodniach lekko ruszyły, a pąki spore. Kiedy ukorzeniałam na parapecie trwało to dłużej...no i listki ruszały pierwsze , jak u Ciebie, będzie dobrze, zobaczyszJAKUCH pisze: Dzisiaj oglądałam moje patyczki i niestety nie było jeszcze korzonków,ale zauważyłam ,że pąki zaczynają życ . Nie wiem czy to dobrze okresliłam . Boję się ,że najpierw pękną pąki a potem dopiero będą korzonki czy to możliwe
A ja dziś widziałem, jak biedronki kopulowałyliska pisze:[...]
i biedronkę widziałam
hehe no i dobrze. Jak zobaczyły ile mszyc mają do obrobienia to pewnie stwierdziły, że potrzebne im są posiłki. ;) i ostro wzięły się do robotyWrzuciłem 3 znalezione do donicy z mszycami, a te się od razu spiknęły
I jeszcze na dodatek z mszycami???elsi pisze:Wszystkie trzy??????![]()