Pozdrawiam.

Można nawet powiedzieć że jakąś ciemną ...dominikams pisze:Kasiu...No bo skąd, skoro wszyscy mają tylko dwie odmiany "jasną" i "ciemną"![]()
...
Dominiko, pamiętam że w zeszłym roku niewiele zostało Ci po niej patyków. A może by tak w tym roku udało się coś dla mnie zatrzymać, choćby patyki z dwoma pąkami ?:D Ale nie zapeszam sprawy, bo się obrazi i będzie tylko w pędy i liście rosnąć.dominikams pisze:U mnie Kodrianka powinna zaowocować w tym roku, bo urosła bardzo silnie. Jadłam ją na mateczniku w szkółce Krzewińskich w Lublinie, i była rewelacyjna. Wiem, że owoce mogą pękać, z drugiej strony są gorsze pod tym względem odmiany![]()
Sadzonka "vitis" to jest jakiś kiepski żart, niestety czasem spotykany
Prosze bardzo:Zenon pisze:Zastanawiam się jak będziesz mierzyć temperature? Moje krzaczory konkretnie łozy są okryte 3 warstwami agrowłókniny. Sam jestem ciekaw jaki wynik będzie czy cieplej a może zimniej.Space99 pisze:Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś ale to że powinna zniknąc z ogrodu to miałem na myśli że już czas aby odwinąć już zabezpieczone drzewka i krzewy . A co do temperatury to w tym tygodniu uruchomie czujnik w słońcu pod agrowłókniną bo nie będe się upierał tylko to sprawdze w sposób praktyczny gdyż w/g mnie pod agro jest cieplej, szczególnie w słońcu.
PS ja wcale nie twierdze żę agrowł. grzeje