Grażynko dziękuję Ci bardzo, zapraszam zaglądaj kiedy zechcesz, niestety teraz wiosną i latem może się u mnie w wątku mało dziać, więcej w ogrodzie, dlatego relacje mogą się pojawić dopiero po sezonie. Ale będę się starał, zwłaszcza kiedy będę widział Wasze Forumowiczów opowieści ogrodowe.
Aniu witam serdecznie, ten różanecznik malutki na razie, ale za niecałe 9zł to szkoda mi go było zostawiać w sklepie skoro może u mnie w ogrodzie urosnąć. Ja teraz co nieco kupiłem w marketach, ale już będę zaczynał jeździć po szkółkach. Kiedy zakładaliśmy ogród to nie było jeszcze w naszym kraju hipermarketów ogrodniczych, dlatego dobrze znamy zakupy szkółkowe.
Myślałem kiedyś podobnie jak Ty że powinienem ogarniać już raczej tylko to co mam, jednak wszystko się zmieniło z chwilą wstąpienia na to wspaniałe pełne Super Ludzi forum. Zauważyłem że ogrody żyją nie tylko porami roku ale także nowymi nabytkami, które je wzbogacają i zmieniają. Najczęściej jeżdżę do szkółki w Krzywaczce, byłaś tam może kiedyś?
Geniu oczywiście już przepisuję nazwy iglaczków i dam Ci odpowiedź
Agatko zauważyłem że zaczynają Cię interesować iglaczki, a pamiętam co mówiłaś kiedy poznałem Twój wątek
Pozdrawiam Tomek