Kwiatki Adama
Re: Kwiatki Adama
KOCHANI DZIĘKUJĘ WSZYSKIM ZA ODWIEDZINY I KOMPLEMENTY
Damianie tak jak Kasia powiedziała epi. ma kwitnąć na biało , ale mnie ucieszył każdy kolor, ponieważ nie mam żadnego , to moje pierwsze EPIPHYLLUM.
Kasiu nie przejmuj się ,szczepki są ładne a ja i tak cieszę się . Najważniejsze , że mam compacte i epi , byleby się tylko przyjęły i ładnie mi rosły .
Martynko jeśli masz chrapkę na agapanta to jeszcze pociacham go nożem dla Ciebie .
Damianie tak jak Kasia powiedziała epi. ma kwitnąć na biało , ale mnie ucieszył każdy kolor, ponieważ nie mam żadnego , to moje pierwsze EPIPHYLLUM.
Kasiu nie przejmuj się ,szczepki są ładne a ja i tak cieszę się . Najważniejsze , że mam compacte i epi , byleby się tylko przyjęły i ładnie mi rosły .
Martynko jeśli masz chrapkę na agapanta to jeszcze pociacham go nożem dla Ciebie .
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Adamie mam nadzieję, że maluszki wstydu nie przyniosą.
Co do Epipremnum, to ostatnio dobra wróżka forumkowa przysłała mi Epi NN koloru, poza tym mam jeszcze maleństwo, które ma kwitnąć na czerwono oraz inne maleństwo(szczepka z 1 starym 10 cm liściem ), które lada moment zakwitnie i dowiem się na jaki kolorek. Jak to wszystko mi się rozrośnie to w przyszłym roku Ci wyślę szczepki. Będziesz miał więcej

Co do Epipremnum, to ostatnio dobra wróżka forumkowa przysłała mi Epi NN koloru, poza tym mam jeszcze maleństwo, które ma kwitnąć na czerwono oraz inne maleństwo(szczepka z 1 starym 10 cm liściem ), które lada moment zakwitnie i dowiem się na jaki kolorek. Jak to wszystko mi się rozrośnie to w przyszłym roku Ci wyślę szczepki. Będziesz miał więcej

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- riki
- 200p
- Od: 22 sty 2010, o 12:29
Witaj serdecznie Adam . Życzę Ci udanego dnia .

Wzajemnie Rysiu ja również życzę miłej i
niedzieli .

U mnie tez wiosenka na działce. Gratuluje "Kasiowych" nabytków 

Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa

Pozdrawiam Ewa
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Adamie a może pokarzesz nam swoje begonie ?
jak tam one się mają ?
jak tam one się mają ?
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Adam jestem ciekawa czy jak podzielisz agapanty to Ci zakwitną u mnie po podzieleniu białego sąsiadce nie zakwitł .A może nie zakwitł bo posadziłam w półcieniu .
A co begonie to ja też zobaczyłabym chętnie .
Genia
A co begonie to ja też zobaczyłabym chętnie .
Genia

Witajcie dziewuszki
Gosiu, Geniu , może jeszcze dzisiaj zrobię sesję zdjęciową moim begonkom i pochwalę się nimi .
Geniu ja agapanta nie dzieliłem . Mój stoi w pełnym słońcu , więc myślę , że mu dzielenie nie zaszkodzi.
A poza tym dam mu końską dawkę nawozu i musi zakwitnąć . Ty Geniu przesadzasz go co rok.

Gosiu, Geniu , może jeszcze dzisiaj zrobię sesję zdjęciową moim begonkom i pochwalę się nimi .
Geniu ja agapanta nie dzieliłem . Mój stoi w pełnym słońcu , więc myślę , że mu dzielenie nie zaszkodzi.
A poza tym dam mu końską dawkę nawozu i musi zakwitnąć . Ty Geniu przesadzasz go co rok.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Adaś ja swój wykopuję na zimę i chowam w piwnicy ,jednego roku mi wszystkie wymarzły i teraz już chucham na zimne wcześniej miałam w donicy , ale już za duży na donicę ,Adam S. pisze:Witajcie dziewuszki![]()
Czekam na zdjęcia

Genia
- koniczynka
- koniczynka
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07

Moje doniczkowce i sukulenty
- katarzyna3221
- 500p
- Od: 25 lis 2009, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Adamie O mamciu jakie Ty pokazujesz nam cudeńka jest na co popatrzeć
Piękne .. 

Idź do tych co kwiaty posiadają -oni dobre serca maja...
1 -wątek..zapraszam do moich doniczkowych zielonych..KLIKNIJ I ZOBACZ
2-wątek ..Słonecznikowe i inne prace Kasi..KLIKNIJ I ZOBACZ
1 -wątek..zapraszam do moich doniczkowych zielonych..KLIKNIJ I ZOBACZ

2-wątek ..Słonecznikowe i inne prace Kasi..KLIKNIJ I ZOBACZ