już dawno skradł moje
  już dawno skradł moje  
 ))
))

Podejrzewam sporo sphagnum wewnątrz
 Podejrzewam sporo sphagnum wewnątrz  Zastanawiam się czy nie jest czasem normą(te zasychanie liści)-te pseudobulwy już kwitły a są naprawdę ogromne(prawie wielkości pięści
 Zastanawiam się czy nie jest czasem normą(te zasychanie liści)-te pseudobulwy już kwitły a są naprawdę ogromne(prawie wielkości pięści  ).Co o tym sądzicie?
 ).Co o tym sądzicie?

dopisuje-większości falków idą nowe listeczki a dwa wkrótce będą kwitnąć-pączuszki powolutku pęcznieją
 dopisuje-większości falków idą nowe listeczki a dwa wkrótce będą kwitnąć-pączuszki powolutku pęcznieją  Ach...wiosna idzie
 Ach...wiosna idzie 

papa
 papa

. Mój uparciuch odmawia współpracy, kwitł tylko raz od zakupu i z lubością produkuje kolejne liście, ale ile można cieszyć się z samych liści
 . Mój uparciuch odmawia współpracy, kwitł tylko raz od zakupu i z lubością produkuje kolejne liście, ale ile można cieszyć się z samych liści   .
 .

Wierzę jednak,że wiosna zrobi swoje i w końcu ruszą z pędami bo jak dotąd to większość jedynie idzie w liście i korzonki
 Wierzę jednak,że wiosna zrobi swoje i w końcu ruszą z pędami bo jak dotąd to większość jedynie idzie w liście i korzonki  Najbardziej "tęsknię" za swoją zeszłoroczną Walentynką-jestem ciekawa jak będą teraz wyglądać jej kwiatuszki
 Najbardziej "tęsknię" za swoją zeszłoroczną Walentynką-jestem ciekawa jak będą teraz wyglądać jej kwiatuszki