WITAJCIE WIOSENNO -letnio .
Skoro uważacie ,że ta odrobinka to są duże zakupy ,to nie będę pisać o tym co kupiłam na allegro [35 roślinek].Przyślą po świętach .
JANECZKO ,jaskry kupiłam na razie do dekoracji domu ,o prymulki ,hiacynty inarcyzy już przekwitają .
OLU ,wolę nie zapisywać nowych zakupów ,bo na koniec roku mogła bym zawału dostać ile kaski na to wydałam .Nie daj Boże ,żeby notatnik wpadł w nie powołane ręce ,to chyba uznali by mnie................
GRAŻYNKO ,masz rację z tym ogrodem i zakupami wpadłam na dobre

.Wczoraj robiłam już takie przedświąteczne zakupy i nad wszystkim nie ogrodowym długo zastanawiałam się ,czy kupić ,czy nie,czy to jest mi koniecznie potrzebne .Jednak ,gdy stanęłam nad roślinkami ,nie miałam takich dylematów

.
JOLLU ,STASIEŃKO ,EWELINKO ,MAJECZKO ,ASIORKU ,WIOLUdziękuje .
MARCINIE ,co to za szał -te kilka drobiazgów.
GENIU ,jaskry były chyba po 3 zł z groszami ,ale dokładnie nie pamiętam .Mają sporo pączków .Szkoda Twoich ciemierników .Mam nadzieję ,że się wykurują i pięknie zakwitną .
MARIO ,moje zakupy też przyjdą po świętach ,więc sadzenia będzie mnóstwo .Już nie mogę się doczekać .
IGOR ,to liliowce .Mam nadzieję ,że będą takie jak na opakowaniu .
Pokażę Wam moje hosty ze strychu .Po co ja je sadziłam do donic ,mogłam troszkę poczekać i wsadzić do gruntu

Teraz chyba będę miała kwitnące hosty w domu .
Ta nawet wypuściła pąk kwiatowy .I po co mi to było .
Tą się zawiodłam ,miała to być
WHITE FEATHER,ale nie wzeszła na biało ,więc to pewnie pomyłka .
Pozostałe są jeszcze bardzo maleńkie.