Witaj, Pesteczko
Teraz niecierpliwie czekam na wiosnę, bo lilie już przyszły i wypadałoby je posadzić. Liczę, że pod wpływem zapowiadanego ocieplenia i u mnie w końcu zniknie śnieg. Na razie jest go mnóstwo...
Miłego dnia
Witaj Pesteczko
Wpadła na twoją dzialeczke , piękna
wszyscy czekamy na wiosnę , ale ona już tuż- tuż,
klaendarzowa w niedziele ale chyba naprawdę przyjdzie wraz z kalendarzem
pozdrawiam cieplutko
Witam koleżanki ja chyba w sobotę wybiorę się na działkę zobaczę co się dzieje na pewno już resztę śniegu stopnieje bo u mnie w niedzielę ma być 16 stopni czyli naprawdę wiosna idzie ale nie wie za co się brać bo boję się co ja mogę zrobić przy wnuczce dlatego w sobotę mam wolne od wnuczki i pójdę sama na działkę popatrzeć jak wszystko przezimowało a może coś wyszło zobaczymy życzę na jutro pa
Witam koleżanki byłam na działeczce w sobotę no i cóż dzień był piękny pozdejmowałam wszystkie okrycia nie wiem może za wcześnie troszkę ale to nic może im nie będzie zimno dzisiaj w nocy u mnie ma być 0 stopni ale jutro w dzień cieplej wyszło kilka krokusów żółtych i przebiśniegi wyszły moja laurowiśnia żyje tylko na czubku chyba podmarzła to obcięłam ten czubek a do dołu ma zielone listki
ptaszki nakarmiłam zjadły wszystko jeszcze było trochę śniegu w moich floksach i liliach teraz może stopnieje za kilka dni do reszty no i napaliłam w kuchence kaflowej żeby zmienić powietrze w domku bo mam wilgoć nie zdążyłam zajżeć do piwnicy ile dalii przeżyło ale i tak wysprzedam te daliie bo mam za dużo jednakowych no i tyle na razie
Witam Pestko
Też byłam na działce, ale niewiele robiłam. Od środy mam 3 dni urlopu więc poświęcę go na pracę w ziemi
Czy Ty masz piwniczkę suchą? My zasypujemy swoją, bo corocznie mamy wiosną ok 1metra wody.
Lilie też mam w domu do posadzenia, ale jeszcze trzeba poczekać, dopiero jak będą wypuszczały na działce.
Pozdrawiam i życzę
Pestko ja jeszcze nie odkrywam niby noce ostatnie były ciepłe ale dziś zapowiada się zimno, ciekawa jestem czy przetrwały dalie u mnie wszystko zginęło tak mój M zabezpieczył mało tego karpy cann też dziś zobaczyłam na własne oczy , pochwal się jak u Ciebie,
Witaj Pestko! Jak tam, prace na działce rozpoczęte? Ciepło jest? U mnie dzisiaj było nawet 21 stopni. Aż milo śmigało się po ogrodzie. Mam nadzieję, że Ty tez już pracujesz ogrodniczo.
Trzymaj się, pa
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.