Koty kontra rośliny
Koty kontra rośliny
Moje koty zjadaja mi wszystkie rosliny w doniczkach, obgryzaja zielone liscie. Czy sa jakies specjalne rosliny, ktore mozna posadzic dla kotow zeby przestaly niszczyc moje kwiaty?????
Pomozcie!
Pomozcie!
-
Nie kupuj żadnych rzeczy które w sklepach pewnie reklamują na ta kocią przypadłosć
Najskuteczniejszym sposobem na obgryzanie kwiatów w domu jest brak: 1)-kotów lub 2)-roślin. W ogrodzie - nie martwic się drobnymi zniszczeniami spowodowanymi obgryzaniem. To najlepsza metoda -cwiczy charakter
Jedyne co ważne to unikać szeregu trującychdla kotów roslin . Ta lista jest dość długa i niezwykle krzywdzaca dla pasjonatów dlubania w ziemi....

Broniusz
Koty -Jakich roślin w ogrodzie nie lubią?
Czy ktoś ma może informacje na temat roślin jakie należy posadzić w ogrodzie aby koty omijały ten ogród?
Chodzi mi o rośliny, które odstraszają zapachem itd.. W moim ogrodzie jest inwazja dzikich kotków.
Chodzi mi o rośliny, które odstraszają zapachem itd.. W moim ogrodzie jest inwazja dzikich kotków.

- Malkar
- 500p
- Od: 27 sty 2007, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jakich roślin nie lubią koty
Z moich doświadczeń wynika, że nie lubią kocimiętki. Tam, gdzie ją posadziłam, przestały się wylegiwać a miałam parę takich miejsc w ogrodzie. Chociaż w literaturze akurat spotkałam odwrotne stwierdzenie- że koty lubią kocimiętkę.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 20 sty 2007, o 21:33