Kochani, cały dzień spędziłam na działeczce, słoneczko pięknie grzało, a ja pracowałam - przekopałam cały warzywnik
W tamtym roku miał wymiary 5,50 na 8,00 metrów, a w tym roku 5,50 na 6,50 metra ... coś mi się zmniejszył na długość, hihihi ... rozrosły się maliny i poszerzyłam przejścia !!!
Jutro zaplanuję, gdzie co posadzić, uwzględniając przyjazne sąsiedztwo roślin, a w sobotę sianie marchwi, pietruszki i sadzenie cebulki dymki.
Osłonę ekologiczną warzywniaka - aksamitki i słoneczniki wysieję w kwietniu.
Jutro, jak mąż da radę, to pojedziemy na działkę, chociaż na chwilkę, żeby obłożyć drzewka owocowe, bo ... zajączki odwiedziły nasze drzewka iii poobgryzały znowu - smyki !!!
Dobrze, że miałam jeszcze jedno opakowanie tej maści, więc zabezpieczyłam obgryzione miejsca, ale, że już było późno i ciemno, a drzewka mokre, to nie mogliśmy obłożyć kartonami
Majeczko - majka300 
dziękuję ślicznie
Geniu - majka300 
dziękuję
Niestety nie wiem jaki mam pustynnik, ale
Ola - aleksandra odważna wie, to nam zaraz pewnie powie

Geniu, jeszcze nie ukorzeniłam bukszpanu, w sobotę planuję to zrobić
Małgosiu - malgocha1960 
jutro rano lecę do Biedronki !!!
Staram się być w Biedronce dziennie rano, ale nie zawsze mi to wychodzi, zwłaszcza, jak jadę z mężem na działkę
Aniu - Zielona_Ania 
dziękuję
Mój dereń jadalny ma chyba z 4 - 5 m wys. (tak na oko), mam go piąty rok (chyba ?) ... ten czas tak szybko leci.
Mój dereń jadalny, co roku pęknie kwitnie, owoców też ma już trochę, ale one takie cierpkie są.
Aniu, na pewno doczekasz się owoców na naleweczkę
Jacku 
dziękuję ślicznie
Cieszę się, że ożanka ładnie po zimie wygląda, widać dobrze jej u Ciebie.
Ciekawe jak pozostałe roślinki, czy się przyjęły.
Ja, jeszcze dokładnie nie popatrzyłam na roślinki od Ciebie, ale myślę, że będzie dobrze