Z wizyta u Arabelli
Re: Z wizyta u Arabelli
Trawniki wszędzie takie poorane - nie martw się - doprowadzisz je do porządku szybciutko 

Pozdrawiam, Magda 

- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Lucy zazdroszczę pracy w ogródku - ja muszę siedzieć w robocie i mnie trafia... 

Faaaajny - taki wielgachny - a może by go tak troszkę ufryzować i uformować ;) taka nowa fryzurka na wiosnę   

Pozdrawiam, Magda 

- ARABELLA
Muszę powiedzieć sąsiadowi,żeby zabawił się w fryzjera dla bukszpanów  

Madziulka ja normalnie odżyłam ,kiedy zaczęłam działać na działce,Chociaż bolą gnaty to nie żałuję niczego Już nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia i grzebania w ziemi.
  Już nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia i grzebania w ziemi.

Madziulka ja normalnie odżyłam ,kiedy zaczęłam działać na działce,Chociaż bolą gnaty to nie żałuję niczego
 Już nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia i grzebania w ziemi.
  Już nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia i grzebania w ziemi.- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hehe nie tylko ciebie kochana nie tylko. Ale teraz przynajmniej wiesz jak to jest ihihihLucy zazdroszczę pracy w ogródku - ja muszę siedzieć w robocie i mnie trafia...
Ekstra wiosenka!!
Bukszpan niesamowity można by go tak ciach ciach i np misia mieć hehe
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Misia w to nie mieszaj 

Żeby zrobić z Bukszpanu misia trzeba być artystą. Mi to niestety nie grozi czego bardzo żałuję  

- ARABELLA
Jak sąsiad go uformuje to wstawię na pewno fotkę  Dziś znowu jestem połamana od pracy na działeczce,ale dużo zrobiłam i jestem zadowolona.
  Dziś znowu jestem połamana od pracy na działeczce,ale dużo zrobiłam i jestem zadowolona.

Dziś znowu jestem połamana od pracy na działeczce,ale dużo zrobiłam i jestem zadowolona.
  Dziś znowu jestem połamana od pracy na działeczce,ale dużo zrobiłam i jestem zadowolona.- Matemax
- 1000p 
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lucy, widzę, że praca na działce w pełni, trawnik taki jak u mnie trochę trzeba go zdopingować :P  pozdrawiam

- Ewelina
- Przyjaciel Forum 
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Arabelko, nadrabiam zaległości , zerkając , co u Ciebie nowego i oczom nie wierzę   Tyle masz przygotowanych sadzonek - pomidory, pory, kwiatki jakieś ... jesteś niesamowita !
 Tyle masz przygotowanych sadzonek - pomidory, pory, kwiatki jakieś ... jesteś niesamowita ! 
Widziałam zdjęcie z JUKKĄ - moje chyba przemarzły - wyglądają kiepsko, ale dam im jeszcze trochę czasu , kto wie , może jeszcze się wyliżą.

Tyle masz przygotowanych sadzonek - pomidory, pory, kwiatki jakieś ... jesteś niesamowita !
 Tyle masz przygotowanych sadzonek - pomidory, pory, kwiatki jakieś ... jesteś niesamowita ! Widziałam zdjęcie z JUKKĄ - moje chyba przemarzły - wyglądają kiepsko, ale dam im jeszcze trochę czasu , kto wie , może jeszcze się wyliżą.
- ARABELLA
Ewelinko ja jestem warzywniaczką  Kwiatki mam też,ale przede wszystkim warzywka. Uwielbiam grzebać w ziemi i mam satysfakcję,kiedy wszystko ładnie rośnie.
 Kwiatki mam też,ale przede wszystkim warzywka. Uwielbiam grzebać w ziemi i mam satysfakcję,kiedy wszystko ładnie rośnie.
Mati witam cię serdecznie Ja korzystam z pogody i krzątam się już kilka dni na działeczce.
  Ja korzystam z pogody i krzątam się już kilka dni na działeczce.

Kwiatki mam też,ale przede wszystkim warzywka. Uwielbiam grzebać w ziemi i mam satysfakcję,kiedy wszystko ładnie rośnie.
 Kwiatki mam też,ale przede wszystkim warzywka. Uwielbiam grzebać w ziemi i mam satysfakcję,kiedy wszystko ładnie rośnie.Mati witam cię serdecznie
 Ja korzystam z pogody i krzątam się już kilka dni na działeczce.
  Ja korzystam z pogody i krzątam się już kilka dni na działeczce.Re: Z wizyta u Arabelli
A jak Twoja nowa szklarnia - skończona???
Kiedy parapetówka ???? 

Kiedy parapetówka ????

Pozdrawiam, Magda 

No właśnie skończona ?Madziulek pisze:A jak Twoja nowa szklarnia - skończona???
Kiedy parapetówka ????

- ARABELLA
Perdii,Madziulek jeszcze został dach do zrobienia i zamocowanie drzwi. Jedna szyba pękła podczas pracy i czeka na wymianę,ale na razie skleiłam ją taśmą i jest ok  Mam nadzieję już niedługo finał pracy ,a jak skończę to wstawię fotki.
  Mam nadzieję już niedługo finał pracy ,a jak skończę to wstawię fotki.
Dziś niestety pada cały dzień więc przymusowy odpoczynek. Korzystając z wolnego czasu przepikowałam resztę pomidorków i papryke

Mam nadzieję już niedługo finał pracy ,a jak skończę to wstawię fotki.
  Mam nadzieję już niedługo finał pracy ,a jak skończę to wstawię fotki.Dziś niestety pada cały dzień więc przymusowy odpoczynek. Korzystając z wolnego czasu przepikowałam resztę pomidorków i papryke