Każdego coś tam boli ,ale się cieszy ,że może wyjść i robić .
To chyba tylko ogrodnicy tak mają ,że padają ze zmęczenia,
a się cieszą

Babopielka pisze:Wszyscy tyrają w ogrodach![]()
Każdego coś tam boli ,ale się cieszy ,że może wyjść i robić .
To chyba tylko ogrodnicy tak mają ,że padają ze zmęczenia,
a się cieszą
Grażynko, dwie mi wypadły po zimie, więc dziura musi byś załatana...kogra pisze:Gabiś .....znowu róże ?......a tak się zarzekałaś..........![]()
No i dalie do sąsiadki.................nieżle.
Czyli już jesteś całkiem zdrowa.![]()
I tak trzymaj.
Jacku, moje ranniki mają już kilka lat.JacekP pisze:Witaj Gabrysiu! Wiosnę piękną pokazałaśJa mam ranniki pierwszy rok. Jeden zakwitł, inne mają tylko listki. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie więcej
Nelu, ja już walczę czwarty dzień, a jakoś tego nie widać...Alionuszka pisze:Po pierwszych robotach ...mam już problem z kręgosłupem szyjnym,a to dopiero początek...ale ćwiczę... ;:26 ,będzie dobrze...
Wisienko, ranniki będą znowu jesienią.Wisienka pisze:A kiedy jest czas na sadzenie ranników?
I czy można je dostać w ogrodniczych?
Alionuszka - a jak ćwiczysz?
Ja aż się boję, co to będzie z moim kręgosłupem, jak zacznę robić na działce.
Izuś, to forum robi różne dziwne rzeczy z nami... to fakt...chatte pisze:Gabi kupuje coraz więcej róż!![]()
Widzisz Gabi, co to forum z nami robi![]()
Wiosna u Ciebie pełną gębą była już 19-go? A u mnie dopiero dziś pojawiły się wreszcie snieżyce i otwarły się ranniki i przebiśniegi. Ale w sumie to nie taki duży poślizg, w ubiegłym roku miałam chyba ponad tydzień opóźnienia w stosunku do innych![]()
Jeszcze w poprzedniej części widziałam bardzo ciekawe krokusy : w pąku prawie całe fioletowe, a potem białe. Ale wszystkie są śliczne!
Aniu, to dobrze... przynajmniej czuję się pocieszona, że nie kupiłam cacka ze zdjęcia Karolci.AniaDS pisze:Nela ma rację z tą różą, tamta, co pokazałaś to jakaś pomyłka![]()
Elmshorn jest ciemniejsza, jej różowy kolor daje po oczach