Moi kochani dostałam dziś paczuszkę od kochanej Moniki prosiłam tylko o bibergie zwisłą a tu takie cuda dostałam i w takiej ilości ze mi brakło doniczek będę musiała na zakupy sie wybrać i znów stracę majatek ale cuz warto bo piekne roślinki muszą mieć piekne doniczki na razie w wersji roboczej ale poprawie sie jak doniczki ładne kupię No i d.... fotosik mi siada moze potem dam radę ;:46
A teraz w doniczkach ,tak jak pisałam to wersja robocza
Na pewno troszkę to poplątane ale sama się pogubiłam grudniki są; czerwony wsadzony razem z miom już w pąkach, różowy i łososiowy każdy osobno, wielkanocnik czerwony bardzo się cieszę że go mam bo kwiauszki są piękne, bluszczyk wsadzony do doniczki z dizygoteką bo taka łysa ziemia była ,już dawno chcialam tam wsadzić jakiegoś bluszcza no i proszę dzięki Moni mam ,gruboszek wsadzony mała z dużą zaszczepką i pieniążek moze mi dobrobyt przyniesie.
Pięknie Cię Elu Monika obdarowała
No ale przecież jednej roślince w paczce jest smutno. Zawsze trzeba coś dorzucić do towarzystwa
Ta bilbergia jest ogromniasta.
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Pingusiu-dziękuje esti42-dziękuje Celinkodziękuje, mam nadzieje ze szybciutko urosną. Kasia-bilbergia jest naprawdę duża i już nie bedę patrzeć na okno sąsiada z zazdrością Martynko- mi takze jest bardzo milo
dziękuję wam moi kochani że mnie odwiedzacie ,jesteście wspaniali