Fantastyczne przylaszczki!
Myślę, że drastycznych przymrozków już nie będzie. Chłód może się zdarzyć nawet w maju, ale myślę, że zima tym razem naprawdę znalazła się w odwrocie
Witaj Geniu Ja w sprawie tych storczyków co u Grety przeczytałyśmy. Nie mogę nigdzie znaleźć fotki a tak bardzo chcę zobaczyć jak one wyglądają. Może Tobie się uda szybciej ich poszukać, bo mi coś nie wychodzi
Krysiu a u mnie nadal pięknie kwitnie ,nawet nie widać że jest mniejszy .
Asiu czasem mogą zaszkodzić zwykle przymrozki , lepiej chuchać na zimne .
Bogusiu ja czekam aż Greta znajdzie jakieś zdjęcie .
Igor mam siewki tych zwykłych białych , daj namiary ,nie wiem kiedy Ci wyślę , ale postaram się , nie mam więcej kopert w domu , bo wysłałabym jutro razem z innymi .
Jak przylaszczka spod dachu - to masz rację, na razie rozhartowana. Ale obstawiam najbliższe noce bez chłodu. Zobaczymy. Powoli zaczęłam zdejmować okrycia z roślin. Kopczyki jeszcze poczekają.
Witaj Geniu niedzielnie .
Wreszcie mam czas do Ciebie wpaść , bo byłem zajety przez ten dach i potem sprzątanie.. , róze przesadzałem i porządki wiosenne jeszcze tyle roboty..
Krokusy juz przecudnie Ci kwitną , u mnie dopiero pare , nie które liści nie mają , fotki wstawiłem . Najbardziej podobaja mi się te takie w paski , u Ciebie już kwitną , a ja muszę jeszcze zaczekać .