Mój ogród - eleka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Grzegorz B

Post »

Elu, ale u Ciebie fantastycznie :shock: :shock: :shock: . Te ścieżki są fantastyczne, bardzo mi się podobają pięknie to zrobiłaś. Fantastycznie odzwierciedlają się teraz rabaty na tle trawnika. Super ;:333 ;:215 ;:333 .
Mi nie przeszkadza, że ścieżki nie mają jednakowej szerokości, myślę że tak jest bardziej naturalnie :wink:
Gratuluję efektu ;:63 ;:63 ;:63 ... silna z Ciebie kobieta ;:159 , jednak szkoda zdrowia, ale mam nadzieję że już wszystko będzie ok. Elu oszczędzaj się, bo którz da radę temu Twojemu zakątkowi, jak to kawał raju, który potrzebuje opieki a takiej jak Twoja, to nikt mu nie zapewni :wink:

Piękne masz rabaty i jeszcze takie barwne, te czerwone akcenty są fantastyczne nadają im takiej wyrazistości i życia, że naprawdę czapki z głów dla Twych pomysłów :D
Awatar użytkownika
kasia176
100p
100p
Od: 2 sie 2007, o 10:19

Post »

Elu, zajrzałam dziś do Twojego ogródka i nie mogę się napatrzeć na Twoje dzieło - ścieżki wysypane kamyczkami. Wyglądają super!!! Ja co prawda mogę nie być obiektywna, bo sama mam podjazdy przed domem wykonane z takiego tłucznia, ale tyle innych osób, które zawitały do Ciebie przede mną, nie może sie mylić :lol: :lol: :lol:

Nowa rabatka wygląda świetnie, jeśli mogę, to głosuję na uzupełnienie jej różanecznikiem :D .
Pozdrawiam wiosennie
Kasia
Zapraszam do mojego ogródka
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

eleka pisze:Izu, to pelargonia angielska, takie drobne kwiatki, ale za to poszła w ilość.
Ona wygląda, jakby sie chciała przewieszać, a ja myslałam, ze angielskie są sztywne, jak zwykłe pelargonie :D To nic, ze drobna, wygląda slicznie!
A ściezki są piękne i możesz z nich być dumna! Mnie sie nawet bardziej podobają takie nie całkiem równe. Jak powiedziała KaRo, przypominają rzeczki i to jest własnie super!
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Grzesiu, Kasiu i Izo, dzięki za miłe słowa, aż robi się cieplej na duszy.Potrzebny jest taki optymistyczny akcent w postaci Waszych słów, żeby robić i upiększać nadal swój zakątek, pomimo okropnej pogody na zewnątrz.Pozdrawiam cieplutko.
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mi też podobaja się ścieżki :D - są super.
Jestem pełna podziwu dla ciebie że sama odwaliłaś taki kawał roboty. Wyobrażam sobie jak musiałaś być potem Elu zmęczona :( .
Za to efekt twojej pracy jest bardzo ładny :P .
Pozdrawiam.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję Jolu, było mi miło, że zagościłaś u mnie i cieszę się, że ścieżki ogólnie dobrze są przyjęte.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wykorzystałam dzisiejsze słonko, ale tylko na oglądactwo.I jeszcze na deptanie kretowin.
Ale smutki precz.Zobaczcie co jeszcze w trawie piszczy.Niektóre pojedynczo, ale kwitną
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Fotosik się zaciął, ale spróbuje jeszcze raz wysłać
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj Elu :P
U ciebie jeszcze mnóstwo kwiatów kwitnie i jest bardzo kolorowo. Wcale nie widać jesieni :shock: , a wręcz odwrotnie wygląda tak jakby jeszcze było lato :P . Moje zimowity dawno już przekwitły a u ciebie jeszcze cieszą oko :shock:
Masz bardzo pięknie.
Pozdrawiam.
Grzegorz B

Post »

Elu u Ciebie mimo, jesieni nadal akcentują swoją obecność kwiaty letnie, miło popatrzeć na tę ciepłą prezentację, choć nie mają one tak intensywnego kwitnienia jak wcześniej to jednak i tak budzą zachwyt, tym bardziej, że już szaro robi się wokół i chyba takie widoczki to jedne z ostatnich przed nadejściem mroźnego podmuchu :(
Elu cóż będziemy robić przez ten czas, bo chyba nie weźmiemy przykładu z susła i tak bez żadnych ceregieli legniemy i w śnie przeczekamy na nadejście wiosny za którą już teraz tęskno. :(

Elu znasz może odmianę wiesiołka jakiego zaprezentowałś :?:
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grzesiu jeżeli ci chodzi o tego wiesiołka żółtego to jest to o ile się nie mylę wiesiołek misourski. Jest wieloletni i nie boi się zimy bo zanika a wiosną znowu się pokazuje :P
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Elu a co to za roślinka obok liliowego wrzosu taka fioletowa barwa kwiatów?
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Ja też chciałam zapytać o roślinkę, tą ciemną z białą obwódką :?:
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Piku tę roślinkę o którą pytasz to ja znam :lol: to jest porcelanka jednoroczna z siewu nasiona oferuje PNOS Ożarów.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Qurczę, usnęłam gdy było tyle gości.Wstydzę się.
Jolu, dziękuję i przyznaję rację co do wiesiołka.Obok żółtego, jest jeszcze przekwitający- różowy.To jest powabny.Tylko już nie taki ładny jak wcześniej.
Grzesiu, ja u siebie podziwiam, a Ty ciężko pracujesz.Uwijasz sie jak mrówka, sądząc, że w październiku spadnie śnieg.Obyś był złym prorokiem.A co bedziemy robić zimą.Otóż powiem Ci co.Porządkowanie zbjęć na fotosiku.Podglądanie ogrodów na forum i snucie planów na wiosnę.Widzisz ile roboty, na pewno zima szybko zleci, bo wszyscy juz czekamy na wiosnę.
Lady-r, to jest jednoroczny ubiorek, chyba.Jest obok niego jeszcze biały i po ścięciu zakwitły ponownie.Pewności jednak nie mam.Kupiony na rynku jako sadzonka.Bardzo ładny kolor, którego u mnie nie widać.Taki głęboki, aksamitny.Jeśli w przyszłym roku spotkasz to polecam.
Piku.Dzięki że wpadłeś, a Lady ma rację.Wcześniej też robiłam jej(porcelance) zdjęcia, miała wówczas mocniejszą barwę, prawie czarną.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”