Witaj Grażynko, masz rację co do aeratora.Kiedyś nabyłam i wiosną wreszcie mam spokój.Jeździ się tym fajnie, i bez wysiłku , a trawnik po chwili wygląda rewelacyjnie.Na razie mam taki jak Ty, plany areacji na niedzielę.
Dziś u nas piękna pogoda i gdyby nie wiatr..... jest 17 stopni,świeci słoneczko
Popracowałam troszkę ...ale się zmeczyłam....jednak trzeba stopniowo Powiedzcie....czy już ściągacie okrycia z roślin???
Jak wyszło słońce to kwiatuszki momentalnie pokazały jakie są śliczne....
Grażynko a u nas niestety pada deszcz i to dość mocno - oj przepraszam w tej chwili już nie . Słońca niestety dzisiaj nie było , ale temp ok 11 st . Smutny , szary dzień
Pamiętasz jak pokazywałem swoje kiełki krokusów? Ty prawie swoich nie mogłaś znaleźć, a teraz Twoje kwitną, a moje mają same liście, a kwiaty są jeszcze w tych "woreczkach"...
Puszkinie jeszcze w ogóle sie u mnie nie pokazały . Oglądałam wczoraj u HAL obrazki ,które też mają liście . Musiałam to dzisiaj sprawdzić ,czy moje cebulki tych roślinek żyją odpowiedz TAK . No więc jeszcze sobie trochę poczekam . U Ciebie Grazynko już pełna wiosna . Krokusiki jeszcze śpią ,ale agrest pokazuje listki .
Grażynko lae piękne kwiateczki i jakie piękne zdjęcia. Ja chciałam zrobić zbliżenie mojemu pierwszemu w życiu krokuskowi to wychodzi rozmazany za kiepski sprzęt na zbliżenia ale i tak się cieszę ze jest już co pstryknąć
Grażynko dzisiaj tez będzie pięknie już teraz jest13,5 stopnia to w południe będzie jeszcze cieplej bo mój termometr jest w cieniu.Super kwiatuszki dalej ruszą z impetem