Wolę metodę konwencjonalną... myślę, że sąsiedzi z dołu też

Taki mamy zamiar. Te gitary z CCCP wiele przeżyły, ale teraz inne czasyliska pisze:Kup jej mniejszą gitarę.. szkoda dziecka..
(
Jak ja lubię takie wyznania. Cieszę się, że nie jestem jedyna przesadzającaRóże już są posadzone - tak, mają być w środku. Tzn. Ilse jest do przesadzenia, bo siedzi za blisko świerka (tak przyszłościowo). Flamentanz rośnie już dwa lata w tym samym miejscu, przeżyła pięć przeprowadzek
Nooo, jest nas więcejaleb-azi pisze:Jak ja lubię takie wyznania. Cieszę się, że nie jestem jedyna przesadzającaRóże już są posadzone - tak, mają być w środku. Tzn. Ilse jest do przesadzenia, bo siedzi za blisko świerka (tak przyszłościowo). Flamentanz rośnie już dwa lata w tym samym miejscu, przeżyła pięć przeprowadzekNiektóre moje roślinki prowadzą iście wędrowniczy tryb życia.
Hehehehhe.....ale mnie chodziło o "ten" na 4 zdjGrażynko, te ładne kwiatki to zimozielona szałwia Purpurascens - podobno może przemarznąć, u mnie wygląda na żywą, z czego sięcieszę niezmiernie, bo to bardzo ozdobna roślinka! Mam takąwizję, że podsadzę ją jakąś odmianą jasnoty plamistej, widziałam kiedyśtakie zdjęcie, bardzo ładnie kontrastują.