Witam niedzielnie

.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karlin2 - Genialną ?

. Do genialnej jeszcze daleko... , ale dzięki .
Sylki3 - Taak... , zawsze w słoneczku najładniej sie prezentuja i zawsze wychodza mi lepsze zdjęcia

, nie to co w szarą , bura , ponurą zimę

.
Jovanko - No tak , to tylko rzeczy nabyte..

.
Bajecznie kolorowo , bo ja wiem.. , w zimie schły pąki od kaloryferów i niektóre kwitnienia po 4 kwiatki niezbyt mnie zadowalają , tym bardziej że musiałem na nie czekać nawet rok lub nawet więcej...

. W lecie nie zabardzo chcą wypuszczać pędy.. Ciekawe kiedy doczekam sie burzy kwiatów...

.
Mam jeszcze plany co do 2 okna ale to daleka przyszłość...

.
Ciągle staram sie robić lepsze fotki i mam nadzieje , że z czasem będą coraz lepsze . Bo ja lubię robić zdjecia , ale jak wiem ile czasu zajmuje wstawienie na forum to niechce mi sie tyle czekać... i pstrykam szybko... , musze to zmienić na stałe , zeby więcej czasu poświęcać

.
Oczywiście pomysł z współną galerią jest bardzo dobry . A ja na tych swoich falkach jeszcze spopróbuję cos cyknąć

. Szkoda , że te inne botaniczne są takie drogie

, a ja mam jeszcze ogród... . Oczywiscie sie zgadzam .
orange30 - Dzięki Halinko za tyle miłych słów

.
Goska1307 - Dzięki , coś kiepsko rośnie...

. Nie umiem dopasować jej ilości światła.. , albo za jasno albo za ciemno z tymi żaluzjami...

.
AnnaL - hehe , zawału to można dostać jak ogląda się Twoje storczyki hehe.. dziękuje bardzo , a ze zdjeciami to trzeba cierpliwość okazać i zawsze jest dobrze na czymś zeprzeć ręce , żeby się nie trzęsły a storczyka ustawić tak żeby zdjęcie ładnie wyszło . No nie zawsze ja sie do tego stosuje...
edyseja - to ja je tak ustawiłem heh..
Storczykowa - dzięki , ja też szaleje za swoja vandą haha... dziwie sie , ze ejszcze tyle kwitnie a jak ją niosłem był mróz i bałem sie że jej zaszkodszi...
empe88 - Dziękuje bardz0
bobi - Również bardzo dziękuję za tyle pochwał

. Okno na pewno bedzie sie z czasem jeszcze zmieniać .
Pozdrawiam