(60 km na zachód od Dublina), bo zaczyna coś przebąkiwać, że trzeba się zająć ogródkiem

Do nawadniania upraw doniczkowych można użyć coś takiego http://www.blumat.pl/,
ogródka nawadniać u Ciebie nie trzeba

Małpuj, małpujAAleksandra pisze:Pozwól, że zmałpuję pomysł na wieżę doniczkową![]()
Oczko jest maluteńkie. Ma ze 3 metry długości ale tylko 1,50 szerokości w najszerszym miejscu. To miał być bagienny ogródek ale bardzo spodobało mi się odbicie jakie tworzy woda, tak że zostało oczko. Dosłownie oczko bo ma kształt okaAAleksandra pisze:Jakie duże jest oczko wodne ? Są tam filtry czy woda ma zamknięty obieg ?
Witaj Tajko cieszę się ze ogród się podoba. Trochę sie bałam że może nie będzie w temacie forum jeśli to za granicą, ale później się skusiłam na odsłonę.Tajka pisze: Przynajmnniej nie musisz przykrywać roślin na zimę ,no i wcześniej cieszysz się wiosną.![]()
Fredzia wyszukałam na ebay'u ma funkcje plucia wodą! Marzy mi się robienie takich rzeczy w przyszłości. Ze złomu rzecz janaZielona_Ania pisze:Świetny jest ten FredzioSkąd go wytrzasnęłaś? Bananowce w ogrodzie- oj, to już znęcanie się nad rodakami
Śliczne liście :P
Dziękuje badzo za promyczek, złapałam i mam w słoiku na biurku. Będzie mi otuchy dodawała jak będę tęsknićElizabetka pisze:Serdeczności ślę i promyczek słonka śląskiego.