Krysiu, niektórzy patrząc na to z boku uśmiechają się pobłażliwie ;), ale użytkownicy tego forum rozumieją, jak cenne są kamienie w ogródku, szczególnie na terenie, gdzie kamień większy od pięści jest rzadkim znaleziskiem. Zwłaszcza, kiedy buduje się skalniak, a w planie jest oczko i jeszcze różne inne "budowy"

Andre i Wisienka z tymi "kamiennymi prezentami" trafili w dziesiątkę
Dorotko, Twoim skalniakiem nigdy nie przestanę się zachwycać, bo jest wyjątkowy! Mój nie ma szans, żeby z Twoim rywalizować, ale w moim ogródku Twojego skalniaka nie widac, więc ...

Wierzę, że do wiosny podreperujesz zdrowie i będziesz mogła też trochę zaszaleć. To tak dobrze robi na wszelkie zmartwienia
Karolinko, mój dotychczasowy ogródek podobał mi się tylko późną wiosną i latem, a teraz myslę że uda mi się stworzyć taki, który będzie ładny cały sezon, a może cały rok ?
Poza tym wygląd mojego ogródka był trochę przypadkowy, bo wymuszony etapami zdobywania terenu (czyt.oczyszczania z perzu), a teraz będzie to dzieło zaplanowane
Dorotko, miło Cię gościć w moim ogródku
Faktycznie, z dźwiganiem kamieni trzeba trochę uważać. Mam nadzieję, że Twój mąż jest już zdrów i ostrożniej będzie Ci nosił prezenty ;)
Grażynko, ależ piękna ta Twoja wizja! Czy nie byłoby cudownie, gdyby się urzeczywistniła?

A kamnienie u mnie naprawdę są w cenie, bo wyschło moje"źródełko" (zdaje się, że znalazł się jeszcze jakiś amator kamieni i wyzbierał wszystko co się po deszczu jeszcze odkryło

)
Chciałam wrzucić kilka zdjęć, ale nie mam już czasu

Spróbuję wieczorem.